Danes me je možak na tehničnem pregledu opozoril, da mi luči svetijo previsoko. Da so spuščene ročno do konca, in ne gre nižje. Lansko leto teh problemov ni bilo, luči tudi nisem pobiral z avta. Se da "prisilno" kako spustiti parabole? Gre se pa za xenon. Oz je možno, da mi računalnik napačne informacije prebira za nivomat parabol?
Poglej v kaksnem stanju imas nivomat, oz. a se ti luči ob prižigu sploh premaknejo. v nasprotnem primeru, ti je šel nivomat (motorček na podvozju) po gobe in so ostale v najvišji poziciji. To se je meni zgodilo na 166ki.
lp,
D
Edit: Teksta ni potrebno kopirati, če se odgovarjaš takoj za vprašanjem/težavo ...
Ko pri prižgeš luči, se one normalno postavijo. Tako da predvidevam, da nivomat deluje pravilno. Ve kdo na pamet, ima tudi zadaj na podvozju računalnik za pozicijo? V spominu ga nimam.
Ko mi je spredaj razpadel končnik, ki je na računalnik priključen, so svetile v tla luči. Je mogoče zadaj ravno obratno?
Vzrok za visoke luči je tukaj
Zadaj razpadel končnik. Se da to kako v domači režiji popravit? Predvidevam, da mora dihati v končniku, ali je lahko skoraj fiksno?