Giulia: Testi in Splošno

Tehnične teme o Giulii in Stelviu

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Modras
Alfa Freak
Alfa Freak

Misliš, da res ne gre brez tega?
A se ne da teh zadev povsem izklopiti?
Zanimiva videa od Cirila =D>
Uporabniški avatar
alesdrolec
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Kamnik

Danes se to prodaja. Mene tud elektricna rocna moti ampak ce bi imela navadno bi sigurno vsi novinarji napisali da topa res ne gre v avtomobilu tega razreda... meni je vsec recimo stari citroen saxo vts. Majhna teza..120konjev in nic stroma...ampak to je sedaj mimo :)
Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.
Modras
Alfa Freak
Alfa Freak

Točno tako.
VTS so športne legende, ko jo že omenjaš.
Pogrešam tisto pravo surovo dirkaškost
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Za take zadeve majo 4c :)
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

bvogri napisal/-a:
Modras napisal/-a:Hočeš reči 75/25?
No poišči en avto ki ima tako razporeditev.

Za referenco stoenka je imela okoli 60/40 :wink:
60/40 je odlicno za avto s fwd, toliko imajo vsi danasnji hothatchi. Klasika je okoli 63/37 pri vecini fwd.
50/50 za fwd sploh ne pride v postev ker potem gnana kolesa nimajo dovolj obtezitve, pa za rwd je zmotno prepricanje da je 50/50 najboljse, je boljse malce vec zadaj, kar ima vecina super sportnikov s sredinskim motorjem. Rwd avti z motorjem spredaj pa imajo 50/50 samo na papirju ali pa mogoce s polnim tankom, drugace je vecina okoli 48,49% zadaj...

In ja giulia z rocnim menjalnikom je "back to the roots" odlicen vozniski avto z rwd. Nazalost mora imeti zakonsko predpisan esp :(
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Modras
Alfa Freak
Alfa Freak

Vse lepo spisano, ampak ESP je pa samo vsiljena zadeva, ki mi nikoli ni pomagala in tudi bojkotiram vozila s tem sistemom
Uporabniški avatar
alesdrolec
Alfist
Alfist

Miholl napisal/-a:Za take zadeve majo 4c :)
Ki je na voljo samo z avtomatskim menjalnikom... to pa je fail za moje pojme :)
Zadnjič spremenil alesdrolec, dne Če Mar 09, 2017 5:04 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.
Modras
Alfa Freak
Alfa Freak

A to misliš štirikolesni volan ali kaj?
Uporabniški avatar
kristijan
Alfist
Alfist

Po dolgem čakanju končno dočakal test Giulie qv.
Na kratko, notranjost korak naprej ampak še vedno ni na nivoju nemcev, (najbolj me je motil volan, ki je za moje pojme pretanek).
Vožnja - BOLANO avto vleče v vseh prestavah pri 200 ko stopiš na gas te zalepi v sedeže kot bi štartal iz 0 :D
Lega na cesti, občutek na volanu odličen,
Za konec pa še rahlo razočaranje, že ko so avto pripeljali so rekli da gori lučka za motor in da naj vozimo samo v N programu, ker drugače gre avto v nek način ko ne vleče več kot bi moral. Nato se peljemo nekaj km in avto kljub temu gre v tisti program, potem smo se malo ustavili resetirali zadevo in je spet bilo OK.
Za zaključek avto je bomba ampak ne bi ga pa zamenjal svojega nemca, ker so me te lučke spet spomnile na čase ko sem imel alfo.
Slika
Uporabniški avatar
alesdrolec
Alfist
Alfist

Kako lahko dajo iz rok avto nekomu za probo če vejo da sveti lučka za motor in nekaj ni vredu. Pa saj to je samo pri nas možno....
MihaS
Alfa Junior
Alfa Junior
Vozilo: AR Giulietta 1.4 MA 2015
Kraj: Maribor

In kje si lahko probal Giulio QV? Si jo lahko tudi vozil:)?
Uporabniški avatar
kristijan
Alfist
Alfist

Včeraj pri Stepančiču in ja sam sem jo lahko vozil.
Slika
MihaS
Alfa Junior
Alfa Junior
Vozilo: AR Giulietta 1.4 MA 2015
Kraj: Maribor

Super. Pa to so imeli samo vceraj oz. je se vedno mozna testna voznja? Ali si jo lahko vozil zaradi vez? Ker novembra lani so jo imeli na avto triglav, ampak si bil lahko samo sovoznik...
Uporabniški avatar
kristijan
Alfist
Alfist

Jaz sem jim pred novim letom omenil, da bi rad avto preizkusil in so me 14 dni nazaj klicali, da bo avto možno preizkusit (včeraj ob 15.30 sem imel termin) pa nisem bil edini so za mano že čakali. Gospod, ki je avto pripeljal iz Ljubljane ni hotel vozit, ker ne ve kje so tukaj radarji prodajalec pri Stepančiču pa je rekel, če bom kar jaz vozil pa sem rekel da ni problema :D
Mislim pa da je avto bil tukaj samo včeraj.
Slika
Modras
Alfa Freak
Alfa Freak

Zanimivo.
Imaš mogoče slike?
Odgovori
  • Informacija