copy/paste (
http://www.honda-si.tk/ ):
Honda je boljša od BMW-ja, ki je manj slab kot Opel, ki je bolj dober kot Fiat, ki pa je itak najboljši od vseh, čeprav je VW boljši, vendar hkrati tudi najslabši od vseh, čeprav je Ford še slabši, kljub temu da je boljši kot vsi prej omenjeni, no sej ne vem, men je Honda tko dost slaba, čeprov mi je dobra, a sploh veste kok vti (VTI-VHERY TURKISH IMPORT ) potegne, pa da strese vsacga čipanga traktorja, razen če ne tankaš dizla, ampak vti tut na to potegne, ker je boljši od seata, ki itak nima za burek proti alfi, ki pa porabi manj olja in več bencina kot Daewoo, no ne da mi je ta slab, ampak tako dober pa spet ni, saj ga nissan šica na celi črti, čeprav je slabši kot honda in ima lepše pragove, pa feltne se mi tudi dopadejo, čeprav so nekam premajhne, ampak so tako velike, da jih na mercedesa sploh ne spraviš, zato ker je slab, to pa še ne pomeni, da ni dober, čeprav pomeni ravno to, ampak to govorite samo tisti, ki ga še nikoli niste peljal več kot do trgovine po kruh pa po mleko, pa tukaj nekaj govorite, pa v bistvu sploh še izpita niste naredili, kaj šele da bi kdaj sedeli v kakšni hondi, ker sploh ne veste, kako je to dober avto, ampak mazda je pa še slabša, to samo nitro zmontiraš gor, pa leti kot sneta sekira, častna titova, ne lažem, res, pa še pošraufaš jo lahko, ej to je noro folk vam rečem, to ne gre nikamor pa če z nogo gas porineš skozi podn, res pa je, da je mazda udoben družinski avto in ni namenjena dirkanju, čeprav je za dirkanje idealna, sploh pa za dragat, pa to alfo tako dol poči, da ne moreš verjeti, samo alfa jo pa pusti zadaj, sploh če ma od lancie motor, pa še turbino od turbodizla gor, tako da lahko tankaš neosvinčenga, pa še fuuuuul navora imaš, to tko potegne, da noben bencinar zadaj ne ostane, pa še ostane ti za dva snikersa, ko greš na bencinsko, no če maš pa mazdo ti na bencinsko sploh ni treba hodit, ker to samo pošraufaš, pa gre samo od sebe, pa še leti tako, da ji noben klanc ni kos, vi sploh ne veste kaj je to navor, da ti ni treba dol šaltat, samo tapkneš gas pa letiš rikverc, dobro da se sploh lahko ustaviš, sej to daš ene brembote gor, pa si zmagal, razen če v jark ne padeš, ampak če maš momo volan, to sploh ni šanse, ker te popa na cesto k čigumui, pa še hude pospeške maš, TKO DA VIDTE ZAKAJ JE HONDA ZAKON!!!!!
P.S. jst sm kupu od fredy millerja omego pa sem ful zadovoljen, ful potegne, pa ful olje pije, pa ful velikrat je treba gume menjat, samo honda mi je vseen ful boljša, no pa tudi ful slabša, vti je pa itak zmaga, bmw puši na celi črti, no čeprav je hitrejši, ampak je pa tudi lepši, ampak mu to bolj mal pomaga, KER HONDA NA KONCU VEDNO ZMAGA!!!!!!!!!