To ni nič drugega kot samo in izljučno provokacija.
Če bi bilo karkoli drugega, bi tja peljali še kakšen koncept (ki jih je polna garaža vsaj za Giulio) in pa MiTa in Giuliette v teh opremah in barvah.
Moderator: Tehnika moderatorji

Mogoče celo nemško avtoindustrijo - glede na to da je veliko "novih" modelov enakih kot starih, edino dnevne luči imajo mogoče ledico več/manj? Saj ne da branim Alfo, ki bi se dejansko mogla malo zmigat,ampak ogromno znamk dela natančno to - kakšna nova barva, mogoče krom letvica več/manj, in tu je že "nov" model (in ne limited edition,kot pri Alfi).legenda1979 napisal/-a:Hahaha, ta s provokacijo ti je dobra. In koga točno bi naj provocirali s tem, da serijski model prebarvajo v mat sivo in dodajo par dodatnih plastik?? Točno to, kar imajo za pokazati so tudi pokazali- nič.

Hja, 4 vratna verzija dvovratne verzije 4 vratnega vozila zame ni ravno novi segment. In raje imam osnovno paleto oz njeno odsotnost, kot pa da bi Alfa začela delat negledljiva stvorenja ala serija 5 GT.Miholl napisal/-a:Stari dej poglej si asortiman vag grupe al pa bmwja.
Ti brandi delajo nove segmente v avtomobilizmu, ne pa barvajo avte in limajo letvice. Alfa tut osnove palete nima. Spet

Jaz na avtocesti na odstavnih pasovih ne videvam dobesedno nobenih avtomobilov, razen razbitih pa kakšne počene gume.Caci napisal/-a: saj na avtocesti na odstavnih pasih vidim še samo BMW, Audi, Mercedes pa renault seveda.

Hum ... jaz jih videvam in zdi se mi, da je med obnemoglimi pravzaprav, čeprav ne ravno rosno novih, limuzin višjega srednjega razreda nekam nesorazmerno veliko ...Jaz na avtocesti na odstavnih pasovih ne videvam dobesedno nobenih avtomobilov, razen razbitih pa kakšne počene gume.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov