Smešni oglasi z neta

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
AR Junior
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
Kraj: Ljubljana

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... Sportwagon

Alfa Romeo 159 1.9 JTDM s 150 konjskimi močmi, prvič registrirana leta 2009 s prevoženimi 210.000 kilometri. Moja je od 123.000km, verjetno so prevrteni, ne verjamem prodajalcu od katerega sem jo kupil.

Vozilo je odjavljeno iz prometa.

Nima nobene dodatne opreme, ki bi vas motila pri vožnji, tako da ste lahko popolnoma skoncentrirani na cesto.

Poraba je takšna, kakršna je vaša vožnja. Če mislite, da imate dirkalnik se pripravite na temu primerne stroške.

Vozilo ne potrebuje menjav olja, saj vsega sčasoma razmeče po motorju. Temu primerno je tudi stanje vozila saj je korozija minimalna oziroma je prisotna v pikicah na blatnikih in na pokrovu prtljažnih vrat.

Volan nima lufta, lepo leži v ovinkih, gume so za zamenjat, turbina žvižga, sicer kompresija ok. Vrata bi bilo potrebno podmazat.

Prag je na enem mestu vtisnjen zaradi napačne namestitve dvigalke pri menjavi gume, lak ni napokan.

Z njo ste lahko vedno pomirjeni, ker še vedno velja rek, da Alfe se ne kvarjo, ker jih delajo pokvarjene.

Zadnja cena 1,500€, keš na roko ali nakazilo, drugače bo lokalno prostovoljno društvo imelo gasilske vaje, ko jo bom polil z bencinom in preveril njene ognjevarne lasnostni.

Glede na ljubezen, ki jo lepotica zahteva, ste lahko brezskrbni, saj nikoli več ne boste imeli za pivo ali za drogo - Alfa je vrhunska terapevtka pri zdravljenu odvisnosti. Nakup vozila svetujem očetu, ki želi, da otrok nima denarja za alkohol in drogo.

Obraba je letom primerna.
Menjan termostat
Obnovljena hidravlična cev servo volana
Vgrajena tovarniška blinda EGR ventila
Sklopka menjana pri 130.000km
Veliki servis pri 180.000km
Za zamenjat zadnja lučka za tablico, grelne svečke, sveti opozorilna lučka, sicer vžge.
Boh ne daj jo gnat ko žival (hitrost dosegati počasi), sicer boste fasali opozorilo za okvaro motorja in error način vožnje, ki se sicer po naslednjem vžigu ugasne (lučka po tretjem).
Redno servisirana pri garažmojstrih, vožena na relaciji Bled - LJ.

Sicer je nebi prodal, vendar mi je serviser en mesec menjaval hidravlično cev servo sistema in sem bil primoran kupiti nov avto.
ALFA ena in edina!!!!
Odgovori
  • Informacija