Težave z ZF8/AT8 menjalnikom - Giulia / Stelvio

Tehnične teme o Giulii in Stelviu

Moderator: Tehnika moderatorji

Daly
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Vozilo: Stelvio veloce 2.2

Verjamem, da je Zega eden boljših serviserjev in bo zrihtav mašinco kot mora bit......sicer sem pri njih prvič in na priporočilo prijateljev ....ampak žal stelvia še vedno nimam je pri njih že skoraj mesec..... :cry: imajo gužvo...ni prostih dvigal....čakanje na rezervne dele!!!!! Upam, da imam kot za prvič le začetno smolo tako pri Stelviu kot pri mehanikih :) :)
Daly
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Vozilo: Stelvio veloce 2.2

Alora....Stelvio po 30 dneh čakanja popravljen =D> Kot sem že omenil je bila težava za nedelovanje menjalnika puščanje olja na spoju fleksibilne cevi (povezava hladilnik-menjalnik) posledično avtomatski menjalnik ni deloval. Iz menjalnika je bila nato s strani servisa odstranjena še preostala količina olja in zamenjana z novim. Torej spotoma še en servis menjalnika :wink: Potrebna količina olja je 8L kar pomeni v eur cca.480 #-o Žal je garancija potekla 8/2023 prejšnji lastnik pa ni doplačal +5.
Tako je strošek take menjave cca.1500 :?
Kljub temu, da sem na servis čakal dolgih 30dni (sem imel pač smolo) moram vseeno pohvaliti Zega servis.....predvsem prijaznost in kumunikativni pristop in seveda izvedbo =D> (Priporočam)
Upam, da jih čim dalj časa ne vidim.......v pozitivnem smislu seveda :D :D :D
Odgovori
  • Informacija