Malo updejtov...
Narejen adapter za volanske komande, ker pri modelih z navigacijo so pač vtaknili vmes še en modul, ki malo premeša signale, in jih je treba odmešati. Za to je en ta modul dal življenje, tako da slava mu.
Slike sicer nimam, ampak ravno zanimiv niti ni, pač konektor z nekaj žicami, ki ven štrlijo
Bolj zabavna je situacija s števci. Zamenjal sem namreč bele s črnimi, komaj naknadno pa ugotovil dve zadevi:
1. Kilometrov pri 156 ni niti približno tako enostavno nastaviti, kot pri 147. Najmanj kar rabiš, je namreč programator.
2. Števci niso vsi enaki. Eni imajo lučko za varnostni pas, eni ne, posledično je tudi sredinski zaslonček drugačen, posledično avto misli, da sem neprivezan vsakič, ko zategnem ročno. Sem ugotovil, da imam tudi pravi števec, ampak treba najprej urediti kilometre. V glavnem, cel žur.
Koloteki so tudi za malo pobrusiti in zaščititi, kleparja pa čakam že pol leta, zato sem rekel, da bom poskusil pa sam.
Mja... Zapravil sem cel dan, hitel, na koncu pa ne vem, koliko sem dobrega naredil.
V glavnem, dokler nimam nekega prostora, kjer lahko tudi pustim razstavljen avto nekaj dni, se tega ne lotevam več.
Nekaj sem sicer očistil in premazal, ampak bo vseeno moral še klepar zrihtat.
Da ne bodo samo uspešne DIY zgodbe vedno
Menjana še ena zgornja roka, na vgradnjo pa čaka še en lepši volan...
Mislim, da bo dovolj zaenkrat