Ride Si Sapis, toliko je že off-topic debate, da bi z lahkoto odprl svojo predstavitveno temo v Galerija&Video,
ali pa vsaj začni vprašanja na to in ono postavljati v za-to določenih podforumih.
Včeraj sem gledal eno Giulio prevoženih 70.000. Nad vetrobranskim steklom na strehi je imela polno prask od kamenčkov, že neke majhne mehurčke. Prodajalec je rekel, da je to normalno za ta avto, ker nima zaščitne gume kakor jo ima 159. In mi je to čudno, da že pri 70.000 km polno prask od kamenčkov. Pa me zanima ali imate vi enako?
Ima kdo na štajerskem koncu za posoditi MultiEcuScan, da bi ponastavil stevilo opravljenih servisov, da mi zacne nazaj prikazovati nedavno opravljenega?
Servisni interval ti lahko resetiram. Za ponastavitev kuponov pa nisem prepričan, nisem še potreboval zaenkrat.
Če pa rabiš samo program pa ti ga lahko naložim na dropbox.
Piši ZS
Upam, da ta problematika ne bo "off topic", ampak po odkritjih o napakah pri japonskih Airbagih ter množičnem vpoklicu različnih znamk, ki te Airbage vgrajujejo v svoja vozila, me zanima ali so vmes tudi vozila Alfa Romeo Giulia ter Stelvio, saj naj bi vpoklicali kar 332.000 vozil v okviru Stellantisa, ki so v ZDA. Kako pa je z vgrajenimi Airbagi v Evropi in kdo bi moral lastnike v tem primeru poklicati?
Objavljeno je bilo tudi, da omenjena problematika zadeva tudi Alfa Romeo Giulia ter Stelvio in sicer:
Tole z arirbagi za Stelvio in Giulio, je konektor (pod sedežem) od senzorja za pripet pas.
Večja možnost za probleme s konektorji pod sedeži je ... tlačenje razne robe pod sedeže ... torej
Kar berem je bil "high" tech fix ... pocvikat konektorje in zalotat drate skupaj.
Nasvet pa da če se ne prižiga obvestilo za airbag ali odpet pas, je konektor ok.
Zadnjič spremenil El Barto, dne Sr Avg 13, 2025 6:42 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Glede na različne informacije, ki se pojavljajo in so objavljene na različnih mestih, bi bilo zanimivo izvedeti, koliko se v Stelviu, ki ima 1755 kg, polnejo pnevmatike, v konkretnem primeru gre za dimenzijo 255/40 R20...v servisni knjižici str. 269 namreč piše:
Motorji 2.0 T4 MAir in 2,2 JTD:
Da mora biti pritisk v vročih gumah +0,3 bar višji od predpisanega, zato je potrebno točno vrednost pregledati, ko so gume hladne.
Spodnje vrednosti so enake za vse vrste gum: letne, zimske ali "All Season".
Stelvio s povprečno težo:
* spredaj 2,3 bar
* zadaj 2,5 bar
Stelvio s polno težo:
* spredaj 2,5 bar
* zadaj 2,7 bar
Na kar nekaj servisih sem slišal, da bi naj bil pritisk v gumah pri vseh 4 gumah enak, kar naj bi pomenilo 2,5 bara, ...do tega, da bi se naj gume polnile 2,9 bara, kar velja po servisni knjižici za Stelvio 2,9 V6 pri polni obremenitvi, ...zanimivo bi bilo izvedeti, kaj o tem menijo vulkanizerji in kaj serviserji na Alfa Romeo...oboji imajo namreč glede tega veliko izkušenj...Hvala lepa...
Zadnjič spremenil Ride Si Sapis, dne Sr Avg 13, 2025 10:20 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Glede na to da je avto RWD, 50/50 teža praznega, ki če se ga obremeni postane zadaj težak.
Obenem pa če se gume enakomerno obrabljajo po celotni površini, je tovarniška izbira pravilna.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Jaz na Giuliji polnim vse 4 na 2.5 bar pri 20-25c. Med vožnjo naraste nekje do 0.4 bar.
Daljša in malo hitrejša vožnja po ac pri temperaturah kot so sedaj, lahko naraste tudi do 3.0 bar.
Sem nov na forumu in tik pred nakupom Alfa Romeo Stelvio Q4 2.2JTD 190, 2021.
Zato se obracam na vas z vprasanjem na kaj biti pozoren preden zakljucim nakup. Avto ima prevozenih 146.000km. Mel je problem z senzorjem za nivo olja ampak so ga zamenjali, drugace servisi redno opravljeni na pooblascenem servisu. Do sedaj sem vozil samo nemce, BMW Audi Mercedes, ampak se vseeno nebi rad “nategnil”.