Ne, delam kot mehanik težke gradbene mehanizacije.
V prejšnjem življenju sem delal kot vulkanizer in v avtopralnici. Tam sem se (približno) navadil takih in podobnih stvari, čeprav iskreno, prvič delam kaj takega v tako velikem obsegu. Sem pa samouk.
Čepe sem nabavil na Avotrade Vrhnika. Možen je nakup samo kompleta za oba pragova. Cena za kos je 1.73eur, minimalna količina je 10 eur. Številka artikla je 51751360.
Plastiko sem naročil preko alfisti.net. Cena je 103.99 eur. Če boš naročeval kaj iz tam bi se dodal zraven pa si deliva poštnino.
Pri zvoku še vedno preferiram uporabnost in kvaliteto pred originalom ...
Sicer pa sploh ne boš zašel veliko s poti. V giuliette so vgrajevali OEM Alpine android enote, močno podobne temu Pioneerju.
Najbolj se mi gre za povezljivost. Na cesti službeno preživim res veliko časa, v službenem vozilu imam apple car play / android avto in mi res odgovarja zaradi navigacije in glasbe/podcastov iz Spotify.
Pa naj bo isto še v privat vozilu s katerim bom naredil 3000 km letno. Žena je grozno vesela ko je zvedla koliko je koštal projekt.
Ja nekaj takega bo pa drugo leto. Je še kar nekaj malenkosti za ztihtat. Rabim še zadnji difuzor na en izhod pa drug sprednji odbijač, zadnji brisalec ima svojo pamet, kabli v pregibu voznikovih vrat imajo težave...