Prtljažnik na najini Giulii dela »klonk«, ko se odpre, in ko sva ga peljala na uradni servis (imava še CarGarantie) so identificirali, da gre za počen pant od prtljažnika in da je naj bi najverjetneje bilo treba dat zadnjo šipo ven, da se lahko pant/tečaj odšraufa.
Meni se to sliši povsem absurdno – ne more bit avto tako trapasto sestavljen.
Je to res temu tako?
Domnevam, da če greva k nekem specializiranem Alfa servisu, da imajo znanje in orodje, da lahko prtljažnik popravijo, ne da se menja šipo za brezveze.
V tej temi so slike razstavljenega prtljažnika. Če se odstrani zgornja obloga police je po mojem že dovolj dostopno. Videti je da so vijaki celo iz spodnje strani.. Ne vidi pa se dobro ali so vijaki od zgoraj, ali je samo punktiran...
Pozdravljeni! imam en problem pri moji Giuliji veloce l.2017 in sicer barvale so se zadnja prtljažna vrata. in potem so se montirala nazaj in zdaj opazim na levi strani če stojiš zadaj za avtom precej večji razmak če primerjam desno in levo stranjo špranjo med bokom in prtljažnimi vrati. Kako je bilo pred tem nisem bil pozoren sem pa nastavljal da bi bil približen isti razmak samo se ne da. Vsaj meni ne rata no. Hvala!!
Uf je mogl zabolet tole zlo podobno kot pri meni takrat. Ja sej najbolj menjat vrata kaj pa češ jest sem tud druge nabavil.In vidim zmontirana uredu u piko.Mislim najbolj da nekam do kleparja skočim če bo on nastavil kakor mora bit...