Lepo pozdravljeni!
Po 10 letih se vračam na forum, ko sem kot 19 letni mulo z spimpano alfo GT izgubil izpit in sem jo prodal, “da nebom več norel”. Sem carguy in motorist in po tem sem imel nekaj deset bmwjev in vse možno, kar so naredili pri renault sport modelu in še in še. Vmes so bli M2, m3 f80, 4x clio RS, in moj daily je megane RS trophy (ročni) že dobrih 7 let. Na izposojo sem imel novega M3 CSa za en teden, češ, da vidim kaj so zmožni narediti pri BMWju saj bo naslednji avto m3 touring. Avto je vrhunski iz vseh pogledov, samo res me je razočaral neposreden volan (vem da se težko kosaš z trophyem ali vsem e46 BMWja katere sem imel vmes) in to me je ustavilo pri razmisleku o nakupu. Zaključil sem tam kjer vedno, pri Alfi. Mi ne da miru od kar je bila predstavljena in je vse do danes moj wallpaper na laptopu. Nekako iščem avto večji od megana, bolj udoben (večja medosna), da vržem notri kolo, glavno pa je zvok, volan, športna vožnja, lepo bi bilo imeti ročno ampak prvi modeli so preveč težavni. Nebi nove, saj kupujem nepremičnino, razmišljam pa malo rabljeno z akrapovičem 2020+ ali pa 2024 naprej. Vaša mnenja, mnenja lastnikov, kaj me bo motilo če bo to daily. Šel bom po zdravo giulio v Nemčijo.
Hvala in lepo je bilo 3 dni prebirati cel forum od kar me ni bilo preden sem zbral moč, da to napišem