offtopic:
tko za zanimivost, se vsak ampak res vsak dan-razn če ne zaspim srečam z enim tipom v (novi) 166ki-bordo rdeča z Zagrebško registracijo ki ga vedno piči proti zagrebu na vedno istem delu avtoceste-mal pred višno goro- ob vedno točni uri....ma pa kr visoko potovalno hitrost - 190-200kmh - ga grem včas mal lovit, pa mu kr za rit pridem...sam pol pa k stisne...
sej zdj si že mahava, ko se vedno znova v špeglih gledava...
killaz napisal/-a:Vishe slika ochekujte posle Nedelje 24.04. kada organizujemo drugi skup i proslavu objavljivanja site-a na web-u...
Sve dobro prijateljima iz Srbije.
Ovog vikenda dolazim u Bg povodom Bg maratona ali da vama ne kvarim razpoloženje neču o tome nego ako vama je skup otvorenog tipa dolazim na pivo u nedelju 24.4. Samo napišite neku kontakt cifru tel. ili mesto održavanja i ... vidimo se!
Pozdrav.
kada budes dosao mozes da okrenes 0641914237 i ja cu te uputiti:sta,gde kako...
Skup ce biti kod Interkontinental hotela na Novom Beogradu,a nakon toga idemo na pivo...
Ocekujemo te...
"I tip my hat to the man who drives an Alfa Romeo"--Henry Ford
killaz napisal/-a:Vishe slika ochekujte posle Nedelje 24.04. kada organizujemo drugi skup i proslavu objavljivanja site-a na web-u...
Sve dobro prijateljima iz Srbije.
Ovog vikenda dolazim u Bg povodom Bg maratona ali da vama ne kvarim razpoloženje neču o tome nego ako vama je skup otvorenog tipa dolazim na pivo u nedelju 24.4. Samo napišite neku kontakt cifru tel. ili mesto održavanja i ... vidimo se!
Cuore sportivo!!!
Loka samo josh jedan info da ne bude zabune (ja sam malo pobrljavio)... Skup je u Subotu 23.04. i skupljamo se kod Interconti-a (parking) u 12:00h oko 12:30h - 12:45h krecemo, obrnemo jedan krug i oko 13:30h sedamo u kafanu.
Skup je otvorenog tipa i pozivam te da nam se prikljuchish, bez obzira na vreme jer ce skup potrajati... A ako ne budesh mogao u subotu, onda pozovi i u nedelju - naci ce se vremena za neko pice, jelo itd...
Pošto je skup u subotu teško ču doći jer je maraton u 10 sati i nisam baš takva faca, da bi to odtrčao i sastavio se u normalno stanje do vašeg skupa. Ali stavio sam kontakt broj u svoj mobilni pa ču vas nazvati da idemo na pivo... Vračam se tek u ponedeljak tako da ima vremena.