Notranja osvetlitev?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

Če ti ne dela original daljinec. kljub zamenjanim baterijam, ti je odpobedal OTP procesor v oddajniku (ključ) ali pa v sprejemniku.

Strošek popravila je bil septembra lani 164000 SIT, brez montiranja in programiranja.

Popravit se pa ne da, ker OTP procesorjev ni na prostem trgu.
Josephe
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Italjan napisal/-a:
Josephe napisal/-a:
Merlin napisal/-a:Ko odpreš vrata se prižgejo lučke v vratih in v kabini, ko pa vrata zapreš se pa ugasnejo čez par sekund. In to mora delat brez kontakta. Tako je pri moji :mrgreen:
Pol je verjetno vse vezano pod isti "krog". Če je tako naj preveri vse in res ves žarnice ki osvetljujejo notrajnost. Če se vse cele in ok pol se pa išče napako naprej.

LP Joseph
Tolk te je štromarja, kot je štromarja moje babnce...

:D :D :D :D

LP
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

nazadnje je fotr dal za aftermarket ključ za fiat bravo z oddajnikom in programiranjem vred 16.000 jurjev v Novem mestu.
Merlin
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Koseze

popshow napisal/-a:Hej!

Ja vbistvu sm danes opazil še eno stvar, ki je po vsej verjetnosti vezana na vse te moje težave. Vsakič ko potegnem ključ iz ključavnice za vžig, se vse skupaj resetira. Resetira se števec kilometrov, ustavi se ura in radio izgubi ves spomin. No, radio verjetno ni vezan na stalen plus ali pač.

Ko odprem vrata se lučke v notranjosti ne prižgejo. Ko imam kontakt se lučke ob odprtju vrat prižgejo in ko vrata zaprem se počasi ugasnejo (samo kadar imam kontakt). Če prižgem lučke posamezno, delajo brezhibno. Ko odprem prtljažna vrata lučke delajo brez kontakta!!!???
Potem je pa sigurno na ključavnici prevezano, verjetno +15 žica (stalni plus).
Ni druge kakor da razkoplješ štrom pa premeriš in pregledaš kaj je kam vezano. Pojdi po žici od ključavnice vse do varovalk, pa preglej če kje opaziš kaj izolir traka, pol je verjetno tam kaj prevezano. 8)
Enyoj your ride! Drive Alfa!

Slika
popshow
Alfa Member
Alfa Member

Hej!

Lučko sm zrihtu. Ena varovalka je bla v ku.... #-o . Prejšnjič nisem dobr pogledu. Ampak dalj. centralno mi pa še vedno ne dela. Bom jz rajš to enmu pelu pregledat, da vidm kva je narobe, pa vam javim.
Drgač se pa Alfa tko lepo pele da bi kr skoz na cesti bil.

Ostanite v cvetju

Peter
popshow
Alfa Member
Alfa Member

Ljudeje ne boste verjel. Vse sm zrihtu. En "direktor" je nekak čudn zvezu avtoradio pa je vse skup zaštriku. Zdej vse dela tko k mora. Zdej sm pa vesel 8)

Hvala vsem k ste mi svetoval. Ob teh nasvetih sem se tudi marsikaj drugega naučil.

Ostanite v cvetju,

Peter
bulldog
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: LJUBLJANA
Kontakt:

A hočeš rečt, da zaradi narobe priklopljenega radia ni delal ključ za centralno, ker jaz mam isti problem, sam jest sem radio priklopil sam na evro konektorje, tko da ni nobena znanost.

Ps. Aja pa meni včasih dela ključ, včasih pa ne.

LP
bulldog

NAJBOLJŠA HRANA ZA VAŠE PSE IN MAČKE !!!
Zastopstvo za hrano HUSSE na področju LJ !!!
www.husse.si
Email: [email protected]
Merlin
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Koseze

Pri ključih od centralca je jeba, ko se rahlo razštela frekvenca za daljinca. Možno jo je ponovno nastavit ne pa zmeraj. A mate to vsi originalne ključe v katerih je vgrajen daljinec??
Enyoj your ride! Drive Alfa!

Slika
bulldog
Alfa Member
Alfa Member
Kontakt:

Ja jest mam original, pa en mi je že kmal po nakupu crknu, drug pa dela pa nedela, kukr je.
bulldog

www.husse.si
popshow
Alfa Member
Alfa Member

Bulldog, avto sm pelu tja kjer sm ga kupu pa so fantje takoj pregledal zadevo in jo tud zrihtal. Narobe so zvezal radio vbistvu so ga zvezal tko da je + skoz ven seku. Rezultat tega je bil, da ko sem vzel ključ iz ključavnice je displej km ostal osvetlen, lučki za vbrizg in aku. sta svetle, ura se je ustavla, števca za benz in temp. nista padla na nulo, radio je zgubu spomin na centralno sm lahko samo odklenu (zaklent ga ni hotu). Pol je pa možakar samo + prevezu tko kt treba pa vse dela tko kot mora bit. Kokr sm jz zadevo vidu je nekdo en + preveč skup prtaknu.
Če maš original euro konektor pol je tm po vsej verjetnosti ok, če pa ne bi na tvojem mestu tud to preveru. Probat ni greh.

Peter
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

njebu dela use BP samo centranla ga jebe (daljinc)
popshow
Alfa Member
Alfa Member

Bulldog, a daljinc ti sploh ne dela al sam odklepa oz. zaklepa?
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

na enem kluču mu sploh ne dela na drugem pa enkrat ja enkrat ne
bulldog
Alfa Member
Alfa Member
Kontakt:

Fantje, sm že zrihtu, sem ga kar sam razstavu, mal spucu, kontakte zakrivu, pa je. Dela k urca.

LP
bulldog

www.husse.si
Odgovori
  • Informacija