Ko avto zjutraj ali po daljšem stanju prigžem mi noče delat pod normalnimi obrati. Enostavno padejo, tako da moram jaz z malo gasa držati motor pri življenju, to se mi dokaja še nekaj časa vožnje, ko pa se motor malo segreje pa dela normalno.
Ali obstaja kakšen motorček za zaug ali kaj podobnega?
Mašina je pa 1.6 IE.
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
em...na moji 75 1.6 je blo dovolj ce sm sam takoj po vzigu mal dvignu obrate cca 2500-3000 pa je normalno zacela delat....res pa da navadno ni mela problemov
Morda kdo ve, koliko pride motorček prostega teka, ker mi v motomatu niso vedeli povedat, ker jih nimajo na zalogi.
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Ja sej bo treba kakega rabljenega, ker mi je danes v Cosmosu poba prijazno povedal da bi me nov koštal okoli 70k SIT!!!
Ali je možno da je kaj drugega narobe, glede na to da ga takole serje le pri hladni mašini.
Motorček sem zamenjal , pa je bilo malo bolje, samo zgleda da zato ker so bili dnevi malo toplejši, danes ko je bil zjutraj dež pa sem imel še več problemov kot ponavadi.
Ali je treba mal s kontakt sprejem mal našpricat kako napeljavo?
Kje vse?
Obratomer tudi meni ne dela, kaže cca. 2k rpm premalo.