Drift & ročna party Logatec

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA
Kraj: Ljubljana

No danes se je zgodil Avtomagazinov drift & ročna party v Logatcu. Prireditev kr kul izpeljana, za prvič kr pohvalno. Sonce je žgal sto na uro... jst sem ves opečen 8) No ampak bilo je noro... Kljub temu, da mam tak hud nick - nisem vozu ampak samo gledal :(

Slika

Slika
zdj so odpadl vsi moji dvomi o fenomenalnosti driftanja s 75ko... tud bmwisti so za trenutek obmolknili :D

Ampak najbolj fenomenalno pa je zgledala kategorija FWD. Našemu uporabniku alan_q4+33 (vozil je s 33ko) je zmaga za las ušla iz rok, zmanjkalo mu je le nekaj konjičkov, drugače pa so bile vse njegove vožnje fenomenalne... Čestitke!

Kej več bo pa verjetno povedal sam...
Uspelo mi je celo zmontirat en posnetek njegovih voženj:

http://www.mobisux.com/album/data/500/3 ... itled4.WMV (desni klik pa Save target as)
dolžina cca 1min, velikost 10Mb :roll:

v bližni prihodnosti pa še en filmček z obema 75kama (a sta voznika slučajn s tega foruma?)... mogoče že jutri...

LP
Over
Josephe
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

bil včeraj tam in zato me danes vse PEČE. Sej je bilo kar zanimivo, sam sam kaj pa je tist lukaa delal z BMW v pazi, tisto pa je NOR voznik. Pripizdil ga pošrek pa 10cm od ograje in to ne samo enkrat ampak skoz.
V glavnem tisti ki niste šli vam je lahko žal, pa še barvo bi dobil.

LP Joseph
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

Drugega ne bom kometiral razen nepravičnega sojenja.
Alan_q4 bi si zaslužil zmago, saj je z zmajano 33tko vozil za sprednji pogon fenomenalno.
In večina se nas je strinjal, da je bil boljši od astre s turbo motorjem od calibre.

Žvan je super driftal s 75tko.

Bombnik pa je imel malo težav (pa kljub temu prišel precej daleč), ker je prva butala do blokade, druga pa ni vlekla... bo že nekaj poštimal.

Čestitke vsem.
Uporabniški avatar
DaviiD
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor
Kontakt:

Josephe napisal/-a: V glavnem tisti ki niste šli vam je lahko žal, pa še barvo bi dobil.
Ja, rdeco :)

D.
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

So dobil alfa Rosso barvo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
Josephe
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

DaviiD napisal/-a:
Josephe napisal/-a: V glavnem tisti ki niste šli vam je lahko žal, pa še barvo bi dobil.
Ja, rdeco :)

D.
Sej bi se smeju, pa se ne smem k vse peče :D :D :D

LP Joseph
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

Hvala za pohvale in filmček.
Ja bo treba za drugo leto vsaj 1.7 16v ali pa en G lader na mojo mašinco ki se je super obnesla. Najbolj se mi je smejal k je skor vsak drugi bmw kadil in žrl olje, moja trentatre in še dve 75-ki pa niso požrle kapljice olja.
ALFA POWAAAHHH :ylsuper:

p.s. una astra ni turbo ampak "samo" 2.5 V6 pa vseeno čestitke jo je kar dobro sukal.
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

alan kr lepo je zgledal ja :) bols k takrat na rudniku una scena k smo te vn prosival s kolegi :)

cestitke..

LP
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

colibry napisal/-a:alan kr lepo je zgledal ja :) bols k takrat na rudniku una scena k smo te vn prosival s kolegi :)

cestitke..

LP
Jah trening s potnimi rokami ni glih najboljši :mrgreen:
Hvala za pomoč pa upajmo da ne bo treba še kdaj ane.
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Alfa 155 V6
Alfa Junior
Alfa Junior

Tudi moja malenkost je bila tm. Najprej čestitke Alanu.. lepo je peljal 33 počez, vsekakor sta bila z Ircarjem(astra 2.5V6) paša za oči z FWD. Morm rečt da imata čist drugačen stil vožnje, vsekakor pa sta poskrbela za metuljčke v trebuhu in pa napetost med navijači, vsaj sta bila vse do zadnje vožnje z točkami čisto skupaj. Kar se tiče RWD avtomobilov sem bil kar presenečen nad AR75, saj sej je enal zelo zelo lepo peljala in so tudi bmwvejaši pokleknili pred njo in priznali da je to res prav AR. Škoda za edija (rdeč BMW 325 E30 z črnimi haubami), saj fantič zelo lepo suka volan, vendar je očitno pod pritiskom in pričakovanji malček zgubil koncentracijo in se žal ni uvrstil v finale. Za luka (rumen M3) preprosto ni besed, tip je nooor :)... Subaru si je na koncu ti zelo zelo lepo peljal, vsekakor pa je bil cel dan omamljen z vonjem gume, bencina, olja in ženskega parfuma :). No tudi sam sem hotel voziti in sem prejšnji dan izpraznil celoten prtljažnik, ter nafilal zadnje gume na 3.5 bara, a sem si ob gledanju treninga premislil, saj mi je po pravici povedan kar škoda moje ljubice. Tako da sem bil potem samo gledalec in navijalec. Še enkrat čestitke fantom, ki so vozili. No upam da se vidimo 5.6 na dragu v portorožu....

Lp :P
Uporabniški avatar
roadking
Alfist
Alfist

Jest tud bil tam...meni povprecno zanimivo, premal tekmovalcev pa samo en ovinek..bi mogli narest progo s par zavoji (kratkimi) in enim daljsim. Bi bla atraktivnost precej vecja. Mogoce pa mi ni blo tok zlo dobr tud ker sem bil gledalec, ki se je spraseval..ZAKAJ SEM PRODAL SVOJO 75ko :( :( :( :( :( :( :( :( lahk bi vozu... :(
Jeep Cheeroke 4.0 Laredo
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

ej full hud filmček....kaj pri taki vožni najbl trpi na avtu poleg gum?? končniki? roke??

pa še tole: kdo ma zlato 75ko z kransko registracijo (mislm da Z1***)z ogromno nalepko alfa klub na boku??
no kdor jo ma nej jo revco mal porihta, k vsa boga zgleda, da unga rožlanja od bohvečesa (verig mejbi) pri speljevanju oz. poočasni vožni ne omenjam....je bla pa na škoflci dons popoldan enkat...
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

A je zdejšni lasntik sploh v klubu? 75ka je pa bivša od roadkinga
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto