Se podpišemvizo napisal/-a:No vidš ravno to me moti, jest se nočem pelat kot v S klasi, ker v s klasi je najbol da maš šoferja ker itak nimaš filinga da se sploh pelješ, sem probal. To so avti za biti vožen v njih, ne pa jih vozit. Pa 9,7 je res katastrofa tako kot si napisal in ne ne bom si kupil brere, ker če bi dau tolk denarja bi si nabavu skor že raj en avto k ma mau več kot 250km. Ampak kolk konjeu sploh ni važn, važn je občutek, mam 156 z 1,8 mašino pa je občutek super, pri starejših alficah je pa še bolši ala 1,7 pa še starej. Če bo pa nova en popolnoma zvočno zatesnjen avto z elegantno notranjostjo in nevemkakim potovalnim računalnikom pa super, samo jest tega ne iščem v alfi, ker bi drugače kupoval kako nemško znamko kjer je to res na nivoju. Alfico pa mam zato ker ma preprosto dober športen filing pa ma neki na seb, pa 100 let racing tradicije. We shall seeee

Hja glej, ko sem pred leti mel 33 1.3 z uplinjači, je imela nekje okrog 90 zelo živahnih konjev (kazala jih je raje še kakšnega več)....takrat so moji kolegi meli v raznih VW 1.4 nekje 60 km. Je velika razlika! Ko sem se prvič peljal z 156 1.8 moram rečt, da sem mogoče pričakoval od avta več....če pa ji zdaj prištejem še kakšno kilo in jo povečam na vse strani, ne vem kaj lahko pričakujem?Yigy napisal/-a:Vsaka cast Unicorn!Lepo si to povedu. Zdej ne vem zaka se vsi obremenjujete z pospeski, kot so ze novinarji rekl na preiskusnji ta avto obeta velik. Sama lega na cesti, togost in vse bo pomoje naredil cudovit avto. Ce pa ti pospeski niso dost za vas se mate pa vseen na razpolago Ferarrija al pa "vasga vsemogocnega BMWja"!
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti