prjatu napisal/-a:Tiste kresničke zelo prav pridejo, saj je pri 145 potrebno kar zelo na široko odpreti vrata in jih mimogrede butneš, bi pa jaz zamenjal s čim manj vpadljivim.
krom?
Da slučajno ne bi, kaj takega stavu gor, ker bojo posčedice (beri potrgali ti bomo dol ). Drgač pa lepa
Alfista napisal/-a:No še enkrat srečno vožnjo. Sedaj bi pa res lahko odprli sekcijo 145 Q.V., ker mislim da kandidatov ne manjka.
Ciao Alfista
Jest sem čist za, ampak pod pogojem, da nam klub nameni eno fletno tajnico, ki bo usklajevala delo sekcije in opravljala ostale potrebne naloge (pompin...)
Kdo je glavni u klubu, da takoj pritisnemo na njega!
Tvojim pogojem se itak nobeden nebi odreku a bi zaenkrat zadostovalo kaj manj, mogoče pa u bodoče....
Alfista napisal/-a:No še enkrat srečno vožnjo. Sedaj bi pa res lahko odprli sekcijo 145 Q.V., ker mislim da kandidatov ne manjka.
Ciao Alfista
Jest sem čist za, ampak pod pogojem, da nam klub nameni eno fletno tajnico, ki bo usklajevala delo sekcije in opravljala ostale potrebne naloge (pompin...)
Kdo je glavni u klubu, da takoj pritisnemo na njega!
Tvojim pogojem se itak nobeden nebi odreku a bi zaenkrat zadostovalo kaj manj, mogoče pa u bodoče....
Ciao Alfista
Če bo pa res kaka luštna tajnica in bo opravljala zgoraj omenjene naloge, bom še jaz QV nabavil
Sej sem vedu! Dejan, poglej kaj si sprožil!!! Zdej bojo pa kr usi hotli met Q.V. !
Kam se bo potem izgubil tisti snobovski okus, ki ga imamo do ostalih TSjk 16v (1.x)
Ne ne, nobenih pompinov ne bo.
Alfista napisal/-a:Sej sem vedu! Dejan, poglej kaj si sprožil!!! Zdej bojo pa kr usi hotli met Q.V. !
Kam se bo potem izgubil tisti snobovski okus, ki ga imamo do ostalih TSjk 16v (1.x)
Ne ne, nobenih pompinov ne bo.
Ciao Alfista
Saj sem vedu da je treba samo eno fejst babo+pompin omenit pa bodo takoj fantje za akcijo
No tiste letvice sem odstranil sedaj mnogo bolje izgleda malo je bilo potrbno spolirati in to je to. V kratkem bom še cel avto spoliral malo sem probal in razlika je kot noč pa dan. Kako se bo šele potlej svetil....