Lep pozdrav !!!
A ve slučajno kdo kje v okolici celja bi se dalo dobit vžigalne kable za 146 boxer 1.6 8v po ugodni ceni, ker mi stari prebijajo ???
thanx za odgovore. cao
Jaz sem dobil za 1.7 16V boxer pri Avto Marko v MB, samo jih je blo treba malo cakat (par dni) pa vec varjant sem mogo sprobat, ker tisti kaj so v knjigici niso bli nobeni pravi
nino0880 napisal/-a:Kje bi dubu za 164 2.0 t.s. kable najraj neke orginalne k zdej mam neke cudne pa so prekratki mal aja pa cin špule bi tut rabu orginalne
Včeraj sem kupoval cinšpule in kable za svečke za 145 2.0 TS - cene na Avto triglavu so sledeče
Cinšpula = 51.000 SIT/komad x 4 = 204.000,00 SIT
Kabel za tamalo svečko = 7880 SIT/komad x 4 = 32.000,00 SIT
SKUPAJ = 236.000,00 SIT
Za kabel za povezavo od računalnika do cinšpul pa niso imeli cene ampak ne dvomim v ceno vsaj 50 jurjev
Dobro da imam močno srce, ker me je skoraj kap, ko sem slišal cene po telefonu.
nino0880 napisal/-a:Kje bi dubu za 164 2.0 t.s. kable najraj neke orginalne k zdej mam neke cudne pa so prekratki mal aja pa cin špule bi tut rabu orginalne
Včeraj sem kupoval cinšpule in kable za svečke za 145 2.0 TS - cene na Avto triglavu so sledeče
Cinšpula = 51.000 SIT/komad x 4 = 204.000,00 SIT
Kabel za tamalo svečko = 7880 SIT/komad x 4 = 32.000,00 SIT
SKUPAJ = 236.000,00 SIT
Za kabel za povezavo od računalnika do cinšpul pa niso imeli cene ampak ne dvomim v ceno vsaj 50 jurjev
Dobro da imam močno srce, ker me je skoraj kap, ko sem slišal cene po telefonu.
ja na avto triglavu govorijo cene k da so v stotinih.. k sm jst klicu za oljno pumpo je reku cist na easy 48.990 sit.. za komplet dihtung 40.900 sit.. tm niso prevec zdravi.
makgajver napisal/-a:colibry svetujem ti da se izogibaš avto triglava oz.njihovega servisa,sej ni več servis od triglava ampak od intercarja.
v glevnem čim bolj stran od njih,jaz sem se samo enkrat nategnu pa nikoli več.
bolj da ne govorim kaj so delal z mojo AR 147.
niti na kraj pameti mi ni pride da bi kje tm servisiru.. za olno pumpo sm tko informativno uprasu kok je cena.. za komplet dihtunge s tefloni se pa da original kupit samo pri njih.. in pac tm sm narocu.. kr enih ponaredkou od dihtung ne mislm kupvat k so za en k****.. prvovgradne morjo bit ce hoces da lepo spila zadeva.. ne mislm vec razdirat motorja pa grem rajs na zihr tut par ljudi mi je svetval samo prvovgradne dihtunge.
za servis moje lepotice mam pa jst kr svojga mehanika ki jo zelo lepo neguje
makgajver napisal/-a:colibry svetujem ti da se izogibaš avto triglava oz.njihovega servisa,sej ni več servis od triglava ampak od intercarja.
v glevnem čim bolj stran od njih,jaz sem se samo enkrat nategnu pa nikoli več.
bolj da ne govorim kaj so delal z mojo AR 147.
niti na kraj pameti mi ni pride da bi kje tm servisiru.. za olno pumpo sm tko informativno uprasu kok je cena.. za komplet dihtunge s tefloni se pa da original kupit samo pri njih.. in pac tm sm narocu.. kr enih ponaredkou od dihtung ne mislm kupvat k so za en k****.. prvovgradne morjo bit ce hoces da lepo spila zadeva.. ne mislm vec razdirat motorja pa grem rajs na zihr tut par ljudi mi je svetval samo prvovgradne dihtunge.
za servis moje lepotice mam pa jst kr svojga mehanika ki jo zelo lepo neguje
svetujem ti da se za nakup rez.delov zmeniš z Alfistom in Komna Zega David,tip živi zelo blizu Italijanske meje in ti lahko vse zrihta,jaz sem z njim ful zadovoljen.
dejan napisal/-a:... Saj so original v avtu tudi od boscha ...
In če dobro pogledaš na vžigalno tuljavo boš videl, da piše gor ISKRA!
Zdaj za BOSCH dela tudi ISKRA tako kot Saturnus za Hello! Mogoče se splača najprej povprašat pri Iskra avtooprema!