hladilnik, termostat, potem vžigalni kabli, neka cev za vodo, diski, čeljusti, 4Xpakne, sonda, ventilator, amortizerji
Ne spomnim se. Pač preveč stvari. Kmalu bo letnik 2005

Res da je registracija visja, bos pa zato en variator manj zamenu pa prides na isto s stroskikixs napisal/-a:Odlocam se za 1.4 mashino, saj je pri ostalih vec stroskov povezanih z registracijo in porabo. Pricakovana voznja avta pa je bolj penzionisticna (vsaj zdaj tako upam). Sama 145 mi je zelo lep avto in to, ki jo gledam, pa se posebej
Sicer me normalni stroski povezani z vzdrevanjem ne motijo. Bolj me motijo taki, ki niso ravno primerni za starost avta. Kupujem pa cim novejso (1999+).
Kakorkoli ze, cez vikend se moram odlocit...

a 4x si po 4 pakne menu al 4x si mislu 4 pakne??Alfa33 napisal/-a:Moja 33-ka. Zamenjal par malenkosti:
hladilnik, termostat, potem vžigalni kabli, neka cev za vodo, diski, čeljusti, 4Xpakne, sonda, ventilator, amortizerji

Jah četrte pakne mam zdej gor.Dvakrat so mi slabo prjele, ko sem jih zažgal pa sem jih menjal, ta tretjič sem jih menjal, ko sem menjal tudi diske ko jih je ostalo še dva milimetra (diska namreč). Potem sem jih pa še menjal prejšnji mesec, ko se mi je zdelo da slabše primejoMiholl napisal/-a:a 4x si po 4 pakne menu al 4x si mislu 4 pakne??Alfa33 napisal/-a:Moja 33-ka. Zamenjal par malenkosti:
Pocaki se mal, ko bom jaz svojo 146 1,4 prodajal pa bos dubu avto kot se sika.kixs napisal/-a:Odlocam se za 1.4 mashino, saj je pri ostalih vec stroskov povezanih z registracijo in porabo. Pricakovana voznja avta pa je bolj penzionisticna (vsaj zdaj tako upam). Sama 145 mi je zelo lep avto in to, ki jo gledam, pa se posebej
Sicer me normalni stroski povezani z vzdrevanjem ne motijo. Bolj me motijo taki, ki niso ravno primerni za starost avta. Kupujem pa cim novejso (1999+).
Kakorkoli ze, cez vikend se moram odlocit...

... in to dirkalna.Alfa33 napisal/-a:U sej res. Jst še sklopka

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost