danes sem dolil na 155 v6 olje, se mi zdi da je mogoče malo prek max in mi je začela svetit lučka za olje..mogoče sveti zato ker je prek max? je to škodljivo za motor?
Olja naj bi blo nekje nasredini med Min pa Max.
Pomoje, da črtica za Max ni na šipki narisana zarad lepšga.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Men tuji gori...
Sem se na Petrovčiču pozanimal kaj je to pa sem se odločo da nem zamenjo senzorja. Al se bom navado al pa znorel pa didodo precvikno...
Olje itak redno kontroliram.
k ponavad k ti lučka za pritisk posvet je že mal pozn
Ja valda... Itak se skrbnemu vozniku nikoli ne zgodi, da bi "slučajno" ostal brez olja. Poleg tega pa imajo avti z 2.5 in 3.0 po večini še kazalec ki kaže tlak olja.
Glih danes se peljem na petrol po črn izolir trak, da bi zalepu lučko dol, kupim izolir trak potem prižgem avto pa lučka ne sveti več pa je vse spet normalno