LOOOLM napisal/-a:Itak, a ne, pa še gsm številko, da bom lahko sam preveru, al pa notarsko overjeno izjavo...Foggy napisal/-a:Komentiraj to s čim oprejemljivim-dokazi primeri....in ne samo ta mi je to rekel....
LPModel šraufa sam italjane, tko, da je vprašanje, če je golfa že vidu od bliz. Glede na to, da je šlo čez njegove roke več alf, kot jih bom jest letos vidu, se mi zdi smiselno (meni osebno, nikomer drugemu!) ob nakupu tudi o njegovem mnenju razmislit (on jo bo tud servisiral).
Ma pa na drugi strani moj zelo dober prjatu tole 2.0 mašinco v svoji 156, pa mu dela brez težav (hmmm, le kako naj zdaj tole, da mu dela brez težav tudi dokažem...)
Lej, jst tud iščem qv jko, pa sem se kr precej pozanimal o teh motorjih in imajo pač napake, kot vsak drug avto, za tistih par stvari ki ti lahko crknejo, se nimaš kaj sekirat, ker to ni tak strošek...edino kar je res je to da moraš redno delat servise, sepravi olje redna menjava in avto bo delal še in še
To info sem dubu od človeka,ki se precej spozna na alfice, sej dela z njimi cel life...
Tko, da jst ne vidm razloga zakaj 2.0 nebi kupil...
Sicer ti pa iz lastnih izkušenj(zaenkrat) še ne morem trditi...
L.p. Bistri...