jo kdo pozna?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
italy
Alfa Junior
Alfa Junior

Pozdravljeni, sem nov na vašem forumu, čeprav redno prebiram vaše debate. Registriral sem se pa , ker imam namen kupiti Alfo 147 (dizel). Na avto netu sem zasledil eno zanimivo z malo kilometri in veliko opreme (http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=478863) , pa me zanime če kdo pozna zgodovino te Alfe oziroma je lastik kdo iz foruma???
Uporabniški avatar
kocko
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Takole --> http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=478863

Pa pozdravljen na forumu. :wave:
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ptuj

Kupi, kaj še čakaš! =D>
Slika
Alfa Romeo, za dušo in telo!
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

glede na to, da je avto prakticno skoraj nov pomojem nimas kaj zgresit. pa prpel pokazat na nasledn meeting:)
Tommo
Alfist
Alfist
Kraj: Velenje

star samo leto, 23k prevoženih...vzemi jo če ne jo bom jaz :lol: joke

Pa pozdravljen med alfisti \:D/
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Mal počekiri da ni bla zaletena (v opombah ne piše da je nekarambolirana) in pa na zadnjih vratih nima nič oznak (mogoče je lastnik hotu sam cleen look) al je pa od zadej kej fasala...pa se recimo ne pelje več isto in jo hoče zamenjat....probi pelat pa boš vidu pa je

Dober nakup!!

LP Miholl
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA

Pri takmu avtu boš težko kak pameten nasvet dubu... Vbistvu moraš bit mal psihologa - mal je čudno da se človek odloči za novo Alfo, v enem letu naredi 23kkm, potrga zadaj napise, da gor ene plastične pragove? Zgleda kot da bi jo hotu zrihtat... ampak če veš da boš avto prodal tega ne počneš. Ali pač? Mal probaj diske, kolk je kej roba, da boš vidu če so kilometri ta pravi, poglej če je bila kej barvana, sam to boš na uč težko ugotovu, glede motorja je težko kaj rečt, mora bit kot nov... Res težko je ocenit tak avto?

Škoda da je noben ne pozna, da bi izvedeli pravi razlog prodaje...

p.s.: upam da te ne bomo odvrnili od nakupa, sej veš treba je vse možne scenarije preštudirat, tud tiste najbl črne, lahko pa da delamo krivico prodajalcu in da je avto čisto vredu...
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tako kot so omenili, lahko pa ni nič narobe. Tudi sam prodajam motor letnik 2004, pa sem par stvari dodatno gor dal kaj čem, se stvari obrnejo in pač prodaš in nekaj zgubiš. Nima pa nobene pomankljivosti....

Lahko da je tako tud z tem avtomobilom.....

LP
Uporabniški avatar
makgajver
Alfa Junior
Alfa Junior

Overs[t]eer, tukaj se motiš so ljudje ki menjajo vsako leto avto,kupijo novega ga vozijo eno leto in prodajo.Med njimi sem tudi jaz.
Lansko leto januarja sem si kupu točno tako AR 147 rdeče z 17"col platišči rdečo barvo samo da ni bila diesel.Prodal sem jo pa januarja letos.
Z mojim vozilom ni bilo nič narobe,tip kateri jo je kupl je u iber zadovoljen.
Tako da ni vedno rečen da je bilo vozilo zaleteno al pa še kej hujšega.Se pa popolnoma strinjam s tabo da je treba bit ful ful pozoren.

italy,ne se zaleteti,pejdi pogledat več alf pa potem pretehtaj za kaj se boš odločil.
Pazi se sivih uvoznikov,ful kilometre nazaj šibajo.

:D :D :D
italy
Alfa Junior
Alfa Junior

Pozdravljeni, vsem hvala za odgovore. Včeraj sem si šel avto ogledat in je bila ljubezen na prvi pogled :)). Avto ima resnične kilometre, bil je rahlo karamboliran spredaj (mi je tip pokazal tudi fotke ko je bil karamboliran). Bil pa je avto naročen brez oznak.Danes si ga grem še enkrat ogledat z mojim prijateljem, ki je klepar. Če bo vse OK grem samo še na banko po kredo in med Alfiste. Aja je pa avto še pod garancijo.
Uporabniški avatar
makgajver
Alfa Junior
Alfa Junior

italy,vso srečo in veliko užitkov z 156.
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

slisi se lepo! veliko srecnih kilometrov in cim manj izrednih servisov:) pa pozdravljen med alfisti!

ps: kok to stane ce narocis avto brez oznak?
Uporabniški avatar
ToMi`
Alfist
Alfist
Kraj: Ruše

nič ne stane .. oz vsaj tak ma avto triglav v ceniku napisano

879 Vozilo brez oznake 0
you cannot be a true petrolhead until you've owned an alfa. J. C.
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA

To velik stane samo pri Francozih, k majo še vedno luknje v plehu da držijo značko. #-o
Odgovori
  • Informacija