http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=483399#
Ful zgleda ohranjena, ve kdo kaj več.

Jo mate pa zato tok več v zraku.....v končni fazi če avto redno pereš sol niti ni tak problem....Alfista napisal/-a:Tako je!!! Pa še nč soli nimamo mi po cestah!!colibry napisal/-a: pa se primorc je.. oni znajo cuvat avtomobile.
Ciao Alfista

No v okolici gorice tudi v zraku ni soli!! Sem primorc, ne živim pa tik ob morju. Imam kar 20min vožnje do njega!Foggy napisal/-a:Jo mate pa zato tok več v zraku.....v končni fazi če avto redno pereš sol niti ni tak problem....Alfista napisal/-a:Tako je!!! Pa še nč soli nimamo mi po cestah!!colibry napisal/-a: pa se primorc je.. oni znajo cuvat avtomobile.
Ciao Alfista

torej si jo pogledal baje in kaže slabo?acko napisal/-a:Zdravo! Javljam se prvič. Avto sem si ogledal v živo. Avto je na prvi pogled lep , ko pa go pogledaš bližje, pa ... Buška tukaj, odrgnine tam, kavlj za šlepanje zadaj odtrgan,.... Pa pri nosilcu ob motorju je lepo načeta. Slike pač ne pokažejo vsega.

kolega je kupul zelo lepo 33, stari model, cca 5 let, brez rje, cez pol leta zimo je postala pri nas cela flekasta in rjastaAlfista napisal/-a:Tako je!!! Pa še nč soli nimamo mi po cestah!!colibry napisal/-a: pa se primorc je.. oni znajo cuvat avtomobile.
Ciao Alfista
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti