Tnx

-kako me raspi... ko berem porabo enih modelov,kot da bi imeli dizleurkos napisal/-a:ja lahko ti povem, da gre fiat bravo 1.6 s 104-konji enako kot alfa 145 1.4 16v. Razlika je le v tem, da so prestavna razmerja daljsa pri fiatu... Ta vikend sem mel bravo na probi...poraba pa je res tam od 6-5 do 7litrov na 100km. Kupi tisto kaj se ti bo zdelo najbolje za tvoj žep.
veliko sreče pri nakupu.
lp

se strinjam s tabo !!alfafil napisal/-a:-kako me raspi... ko berem porabo enih modelov,kot da bi imeli dizleurkos napisal/-a:ja lahko ti povem, da gre fiat bravo 1.6 s 104-konji enako kot alfa 145 1.4 16v. Razlika je le v tem, da so prestavna razmerja daljsa pri fiatu... Ta vikend sem mel bravo na probi...poraba pa je res tam od 6-5 do 7litrov na 100km. Kupi tisto kaj se ti bo zdelo najbolje za tvoj žep.
veliko sreče pri nakupu.
lp
-kakšnih 6,5-7l,mogoče na relaciji do največ 90km/h
-na ta način moja porabi 4,2l
-bodite realni,moj kolega ima bravo 1,6,gre zelo dobro,je v predmestju doma,mlad je in ne špara ga,o takšni porabi lahko samo sanja
-imel sem 145 1,4 TS,je šla podobno, v mešanem ciklusu je pila od 8-9l in sem prepričan,da je bravo tu nekje

-tudi 145 1,8 sem imel in se strinjam s tebojAlfaGTA napisal/-a:se strinjam s tabo !!alfafil napisal/-a:-kako me raspi... ko berem porabo enih modelov,kot da bi imeli dizleurkos napisal/-a:ja lahko ti povem, da gre fiat bravo 1.6 s 104-konji enako kot alfa 145 1.4 16v. Razlika je le v tem, da so prestavna razmerja daljsa pri fiatu... Ta vikend sem mel bravo na probi...poraba pa je res tam od 6-5 do 7litrov na 100km. Kupi tisto kaj se ti bo zdelo najbolje za tvoj žep.
veliko sreče pri nakupu.
lp
-kakšnih 6,5-7l,mogoče na relaciji do največ 90km/h
-na ta način moja porabi 4,2l
-bodite realni,moj kolega ima bravo 1,6,gre zelo dobro,je v predmestju doma,mlad je in ne špara ga,o takšni porabi lahko samo sanja
-imel sem 145 1,4 TS,je šla podobno, v mešanem ciklusu je pila od 8-9l in sem prepričan,da je bravo tu nekje
moja 145 1.8 ts je po mestu pila okoli 10.5...mešana vožnja.
na daljših relacijah pa okrog 8.5.
in Bravo bo verjetno tudi okrog 9 pil.

-ker imaš porabo (z bravotom) podobno dizlu,gremo skupaj testirat,in če boš imel porabo enako ali manjšo kot moja JTD ti jo pustim,v nasprotnem ti pustiš svojo alfo meni,bravota pa kupi ker je taki šparovčekurkos napisal/-a:te pa naj te razpizdi ce hoces:P
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta