z dizlom bos mogu prej saltat kot startat...
sej ce mata dizl in bencinar isto konjev se zdi da dizl bolj potegne
ker ma vec navora v nizjih obrtljajih in ma boljse medpospeske
drugac pa ni neke razlike v pospeskih...
Mah, pri Multijetih je itak vse drugo, kot pri standardnih dizelaših. Tudi vrtijo se dosti višje kot običajen dizel........zanimivo pa je res to, da sta prvi dve prestavi praktično neuporabni (sprobal stilota 1.9 Mjet).
A je kdo tukaj sprobal Multijet motor 2,4 z 200 konji????
P.S. Multijet bom od prejšnjega tedna naprej začel pisat z veliko začetnico, ker si to definitivno zasluži
155 Q4 pa čip od wolf66 pa je to TO.
Maš vse pa še leti tak da je brezveze.
Maš 4×4 2.0 16V Turbo 250km Pa če maš srečo še aktivno vzmetenje.
Kaj te rabiš druga za poletet mino 90% SLO avtov???
155 pa je itak komot pa udobn avto z več opreme ko dojčlanderi danes.
Pa 530 BMWja dizlaka tuji držiš!
Res je Q.V. je prava raketica in z užitkom jo vozim.Pospešek je odličen,za avto ki vseeno ni tako lahek.Velikost clia,težji pa za 300kg.Pa grem stavit,da vsakega dci-ja poknem,čipan al ne.
Dizl se pr 4-5 obr ustavi,bencinarja pa je treba konstantno okol 400 držat,če se hočeš it takšne dirke,saj 2gače nisi kos navoru,ki ga ima dizl.Ko v nižji prestavi pr nekje 4000 pohodiš,pa je clio le še jajca.
ja drugič pa eno al pa dve prestave dol pol pa bo,pa udvisn u kašnih obratih je vozu s cliotam.
jst vem da ga s svojo 155 1,8 pelem scat.sm že marsikerga
Heh,ja tud jaz z 155ko 1.8 8v(ketna:)),pelem cliota sc...Sem pa mnenja,če se že greš take dirke,vsaj prav odpelji,ne pa da se zdaj en tip hvali,da je 156ko 2.0 ts pelal..saj vemo kam.
jaz sm zadnč z mojo 156 2.0 nascal passata 1.8t tačetni pospešek ma mal večji sm če maš alfo jo mrš pa do blokade prtisnit pa ti ne pride nič do živga tk baydeway alfa 156 2.0 s 3 prestavo do blokade 165km/h ,4 prestava pa mal manj ko 200,p prestava na blokado pa 230 km/h preverjena hitrost čakam na porcijo odzadi,me je 156 gta prehitela rdeča sm na žal je bla policijska pa mi bo stanjšala denarnico tk da nebom mogel zaenkrat moje ljubice mal zrihtat,pač je treba policajam neki dat drgač se ne ve da maš dober avto lp pozdrav Andrej
P.S. a kdo mogoč ve kolk bom kasiral kazni pa kejk pik bo
res je ,v 4. pride avto malo pod 200km/h,itd.Predlagam,da se tale clio in alfa ponovno dobita in rešita to(čeprav ne podpiram dirkanja,itd),ampak ne more Clio ostat zmagovalec
apersa napisal/-a:jaz sm zadnč z mojo 156 2.0 nascal passata 1.8t tačetni pospešek ma mal večji sm če maš alfo jo mrš pa do blokade prtisnit pa ti ne pride nič do živga tk baydeway alfa 156 2.0 s 3 prestavo do blokade 165km/h ,4 prestava pa mal manj ko 200,p prestava na blokado pa 230 km/h preverjena hitrost čakam na porcijo odzadi,me je 156 gta prehitela rdeča sm na žal je bla policijska pa mi bo stanjšala denarnico tk da nebom mogel zaenkrat moje ljubice mal zrihtat,pač je treba policajam neki dat drgač se ne ve da maš dober avto lp pozdrav Andrej
Ne razumem te čist najbolj, hočeš povedat, da si spravil 2.0TS v blokado v peti prestavi in 230 končna?
apersa napisal/-a:jaz sm zadnč z mojo 156 2.0 nascal passata 1.8t tačetni pospešek ma mal večji sm če maš alfo jo mrš pa do blokade prtisnit pa ti ne pride nič do živga tk baydeway alfa 156 2.0 s 3 prestavo do blokade 165km/h ,4 prestava pa mal manj ko 200,p prestava na blokado pa 230 km/h preverjena hitrost čakam na porcijo odzadi,me je 156 gta prehitela rdeča sm na žal je bla policijska pa mi bo stanjšala denarnico tk da nebom mogel zaenkrat moje ljubice mal zrihtat,pač je treba policajam neki dat drgač se ne ve da maš dober avto lp pozdrav Andrej
Ne razumem te čist najbolj, hočeš povedat, da si spravil 2.0TS v blokado v peti prestavi in 230 končna?
....in, da te je dobila provida rdeča GTA? Kolkr je meni znano je že zdavni nimajo več. Razen če sem napačno informiran?
@Apersa: Ne bučk prodajat...
-2.0 230kmh? pol mora 2.5 260 it... GTA pa 300...
-da te je GTA dubla? Edin če je blo to skor en let nazaj...
-pa nč do blokade... moraš kr prej šaltat - če blokado tolčeš sam zgubljaš.