Vzdržljivost Boxer motorja?!

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Q_4 napisal/-a:Kak neeverjetno se je zaključila tema o vzdržljivosti Boxer Motorja...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Ah, končala se je na začetku, pri termostatih
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: M Sobota, tel: 041 761446

jaz sem v glavnem nabavil dans termostat, sam menjat ga je treba #-o
super
Uporabniški avatar
Dejan156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

boxerce prou dobr delajo, nobenih problemov :) sam termostat sm tus jst menju pred cca 3 tedni :)
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Kere debati, sami otroc brez pameti #-o
Fantje, evo moje mnenje:
Ponoci vi kar dirkajte po avtocestah z vasimi skatlami, ki itaq ne grejo več kot 180. Fotrove avtomobile pa raje pustite, ker ce se ubijete, bo imel oče preveč stroškov s popravilom avta, v olajšavo mu bo le da nima več psiho mulca, ki je prišel na svet zaradi očetovega razmišljanja s spodnjo glavo.
Ne razumite me narobe. Tudi jaz dirkam, s svojim avtom -AR 145. Edina težava je da ne smem čez 180 ker potem mašini blok razsuje (preverjeno). Drudace pa vozim do 20% cez omejitev, odvisno od okoliščin, v ekstremnih primerih pa včasih tudi več
Ja jest sm šu 200pa morda malo malo čez, ko mi je blok razsul.Pač sem probal kolk leti. Pol me je pa na servisu mehanik napizdil, da je to preveč za boxer motorje.Pravi, majo 160 dost.
Morda imaš že TS motor noter, ker če je boxer-ŠPAREJ, to je motor za mame.
Tole je kopirano iz Slo-Tech foruma #-o
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

LOOOOL :D :D :D

Da jz potrdim trpežnost boxerce. Mel sem 33-ko 1.3 na fergazerje, z njo sm dragu celo poletje (tud vsemogočno hondo premagu :mrgreen: )prebavljala je eter vidla 8000rpm vsak večer pa je še delala k sem jo dal sosedu naprej(drug dan je naredu totalko)
Trenutna 1.5ie je dala pri men že 5 mobikrogov čez pa vsakodnevne vožnje z 200km/h po števcu (u zavetrju impreze je pokazala 220 :) )
pa še danes vžiga ko nova nima nobenih čudnih prizvokov in spije glede na mojo vožnjo slabega pol litra olja na 8000km.
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA

ahahaha... a zato je po italijanskih cestah tolk šraufov po tleh, da bi jih lahko z lopato nabiral...
kva pa italijan ve kaj je 160?
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

Overs[t]eer napisal/-a:ahahaha... a zato je po italijanskih cestah tolk šraufov po tleh, da bi jih lahko z lopato nabiral...
kva pa italijan ve kaj je 160?

HAHAHAHHAHAHahahahahhahaaa....Ej ne ...huda izjava! LOOOL

Jao majke mi...hahahaha..
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ptuj

Foggy napisal/-a:Kere debati, sami otroc brez pameti #-o
Fantje, evo moje mnenje:
Ponoci vi kar dirkajte po avtocestah z vasimi skatlami, ki itaq ne grejo več kot 180. Fotrove avtomobile pa raje pustite, ker ce se ubijete, bo imel oče preveč stroškov s popravilom avta, v olajšavo mu bo le da nima več psiho mulca, ki je prišel na svet zaradi očetovega razmišljanja s spodnjo glavo.
Ne razumite me narobe. Tudi jaz dirkam, s svojim avtom -AR 145. Edina težava je da ne smem čez 180 ker potem mašini blok razsuje (preverjeno). Drudace pa vozim do 20% cez omejitev, odvisno od okoliščin, v ekstremnih primerih pa včasih tudi več
Ja jest sm šu 200pa morda malo malo čez, ko mi je blok razsul.Pač sem probal kolk leti. Pol me je pa na servisu mehanik napizdil, da je to preveč za boxer motorje.Pravi, majo 160 dost.
Skrajni kretenizem!
Slika
Alfa Romeo, za dušo in telo!
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Foggy napisal/-a:Kere debati, sami otroc brez pameti #-o
Fantje, evo moje mnenje:
Temule butlu (pa ne foggy-ju) pa verjetno tud tič odpade, če seksa z več kot 30˝obrati˝/min.
alfalover
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: nova gorica

hahaha :mrgreen:
=D> =D> =D>
-dobri avti imajo dobro zgodovino-
Odgovori
  • Informacija