Q_4 napisal/-a:Kak neeverjetno se je zaključila tema o vzdržljivosti Boxer Motorja...
Fantje, evo moje mnenje:
Ponoci vi kar dirkajte po avtocestah z vasimi skatlami, ki itaq ne grejo več kot 180. Fotrove avtomobile pa raje pustite, ker ce se ubijete, bo imel oče preveč stroškov s popravilom avta, v olajšavo mu bo le da nima več psiho mulca, ki je prišel na svet zaradi očetovega razmišljanja s spodnjo glavo.
Ne razumite me narobe. Tudi jaz dirkam, s svojim avtom -AR 145. Edina težava je da ne smem čez 180 ker potem mašini blok razsuje (preverjeno). Drudace pa vozim do 20% cez omejitev, odvisno od okoliščin, v ekstremnih primerih pa včasih tudi več
Tole je kopirano iz Slo-Tech forumaJa jest sm šu 200pa morda malo malo čez, ko mi je blok razsul.Pač sem probal kolk leti. Pol me je pa na servisu mehanik napizdil, da je to preveč za boxer motorje.Pravi, majo 160 dost.
Morda imaš že TS motor noter, ker če je boxer-ŠPAREJ, to je motor za mame.

Overs[t]eer napisal/-a:ahahaha... a zato je po italijanskih cestah tolk šraufov po tleh, da bi jih lahko z lopato nabiral...
kva pa italijan ve kaj je 160?

Skrajni kretenizem!Foggy napisal/-a:Kere debati, sami otroc brez pameti![]()
Fantje, evo moje mnenje:
Ponoci vi kar dirkajte po avtocestah z vasimi skatlami, ki itaq ne grejo več kot 180. Fotrove avtomobile pa raje pustite, ker ce se ubijete, bo imel oče preveč stroškov s popravilom avta, v olajšavo mu bo le da nima več psiho mulca, ki je prišel na svet zaradi očetovega razmišljanja s spodnjo glavo.
Ne razumite me narobe. Tudi jaz dirkam, s svojim avtom -AR 145. Edina težava je da ne smem čez 180 ker potem mašini blok razsuje (preverjeno). Drudace pa vozim do 20% cez omejitev, odvisno od okoliščin, v ekstremnih primerih pa včasih tudi večTole je kopirano iz Slo-Tech forumaJa jest sm šu 200pa morda malo malo čez, ko mi je blok razsul.Pač sem probal kolk leti. Pol me je pa na servisu mehanik napizdil, da je to preveč za boxer motorje.Pravi, majo 160 dost.

Temule butlu (pa ne foggy-ju) pa verjetno tud tič odpade, če seksa z več kot 30˝obrati˝/min.Foggy napisal/-a:Kere debati, sami otroc brez pameti![]()
Fantje, evo moje mnenje:
Ne razumite me narobe. Tudi jaz dirkam, s svojim avtom -AR 145. Edina težava je da ne smem čez 180 ker potem mašini blok razsuje (preverjeno). Drudace pa vozim do 20% cez omejitev, odvisno od okoliščin, v ekstremnih primerih pa včasih tudi večTole je kopirano iz Slo-Tech forumaJa jest sm šu 200pa morda malo malo čez, ko mi je blok razsul.Pač sem probal kolk leti. Pol me je pa na servisu mehanik napizdil, da je to preveč za boxer motorje.Pravi, majo 160 dost.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost