Slike vaših avtov...

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Uporabniški avatar
maximus
Alfa Junior
Alfa Junior

Mene pa zanima ,zakaj ne dodate slike vaših alf (ali drugih avtov :wink: ) v svoj opis. Zelo redko imate svoje slikce pripete....

Škoda :wink:

pa lep vikend vsem....
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Večinoma imamo svoje slike v galeriji, še malo tja pokukaj.

LP
Uporabniški avatar
Turbac
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Logatec

zelo rad bi jih dal sam ne znam nikakor slikc na forum prlept,pa sm že marsikaj probu sam tapravga postopka zgleda da de #-o
SUBARU LEGACY 2.0GL 4X4 1995
FIAT CROMA 1.9 JTD multijet l.2006
mike
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: bohinj & KR

jst pa čakam, da mi višja sila opere avto, da ne bom take svinjarije gor lepu. pa časi si morm vzet en dan. mam že en cajt namen, sam vselej nekj vmes pride.
EboranMS
Alfa Member
Alfa Member

se podpišem pod to!Najprej je treba avto oprat potem pa slike gor lepit :) :D :D
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-meni se zdi preveč zapleten postopek,škoda da jih ne morem enostavno potegnit z mojega računalnika :x
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Ja jz bi sliko že dal, sam kaj k more bit 200x200, jz mam pa sam 640x480, pa jo ne znam pomanjšat!
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

žival napisal/-a:Ja jz bi sliko že dal, sam kaj k more bit 200x200, jz mam pa sam 640x480, pa jo ne znam pomanjšat!
http://www.imageshack.us/

:wink:
mike
Alfa Freak
Alfa Freak

jp, na imageshack uplovdaš svoje slikce, pol pa sam v galerijo prlepš link od slikce. 200×200 morjo bit pa sam avatarji. kar se tut da. vzameš sliko npr 800×600, v slikarju jo raztegneš s 25%, pa dobiš 200×150, uplovdaš na imageshack, shrani.si, kak drug server, pa isto daš za link od avatarja link svoje slikce
to obvladam z drugih forumov, sam kaj k si ne vzamem cajta, da bi pofotkov svoj avto, pa še svinsk je k da bi cameltrophy furov :mrgreen:
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

mike napisal/-a:jp, na imageshack uplovdaš svoje slikce, pol pa sam v galerijo prlepš link od slikce. 200×200 morjo bit pa sam avatarji. kar se tut da. vzameš sliko npr 800×600, v slikarju jo raztegneš s 25%, pa dobiš 200×150, uplovdaš na imageshack, shrani.si, kak drug server, pa isto daš za link od avatarja link svoje slikce
to obvladam z drugih forumov, sam kaj k si ne vzamem cajta, da bi pofotkov svoj avto, pa še svinsk je k da bi cameltrophy furov :mrgreen:
-kot sem že napisal-preveč zapleteno zame :evil:
mike
Alfa Freak
Alfa Freak

hehe, zj obstaja sam par varjant. a si star 50 let, alpa maš internet šele en teden, da ti take stvari delajo probleme. vse skup nimaš 10 minut kej delat. sicer pa, sj ne sili te nihče :mrgreen: , tko da če se ti ne da, ni panike
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Na MOJ-ALBUM, IMAGESHACK, MOBISUX... si ustvari account. Potem pa direkt iz svojega računalnika uploadaš slikce na račun katerega si naredil. Potem pa odpreš sliko ki je naprimer na tem računu, tako da seti pokaže. Če uporabljaš IE klineš z desnim in properties in prekopiraš link od slikce. Če uporabljaš opero pa z desnim pravtako na sliko in COPY IMAGE LOCATION. Potem pa na forumu izbereš funkcijo Img. Kliknit moraš Img za in pred linkom slike. Lahko pa sam napišeš [img]linkodfotke.com/fotka.jpg[/img]. Lahko pa ko bos na tem da probas mene poklices pa te bom vodil.
EboranMS
Alfa Member
Alfa Member

Vsi samo govorite kako se prilepijo slike, nihče jih še pa ni. Tako, da bom jaz prvi :)

Moj prvi avto - http://eboran.streznik.org/yugo

Moj drugi avto (prva alfa) (sedanji avto) :) - http://eboran.streznik.org/alfa

btw. felge so bile samo sposojene,zdaj imam Jonasove MOMO.
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Kaj je pa tist nad radijem?
EboranMS
Alfa Member
Alfa Member

Kontrolna plošča za bodoči carputer
Odgovori