AR 156 1.8TS zakuhal

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

Ne razumem kaj te mot moj komentar....Mislm, da si tvoj avto zasluž boljšga gospodarja.....men na kraj pameti ne pride da bi mel pozim sam vodo not....Se kr bojim vprašat kdaj si olje menju pa kaj si not nalil.... #-o
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

jezand napisal/-a:jap, ne vprašaj...........

sem mel srečo...........pa brez takih komentarjev kot jih je imel.......Turtle

lp,
-čist prav ti je povedal :wink:
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA
Kraj: Ljubljana

Ja itak da če na servisu vprašaš kaj je narobe da bojo takoj rekl termostat menjat. Samo antifriza se jim pač ne splača doliti. Tako živijo naši servisi...

Jst bi še vseen reku, da je bil kriv mraz in malinovc namest antifriza kukr termostat, ker ta zelo redko zablokira zaprt.

Je pa res da sem jst večni pesimist glede servisov...

p.s. prosm ne se spravt name, jst nič kriv :D
Uporabniški avatar
jezand
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Maribor
Kontakt:

no, glede na to da tud prej ni pihalo vedno toplo/mrzlo, ne vem kaj bi še lahko vplivalo druga kot termostat !

hja TURTLE, ne vem kaj ti naj rečem, ta avto ma verjetno mal boljšega gospodarja kot si misliš, a ti nikoli ne delaš napak !?
z avtom pa delam cca. 60.000 kilometrov letno, avto je na poti cca. 6 ur na dan, kar pomeni, da niti pomislil nisem na to ali je antifriz not ali ne.
tisti, ki pa se peljejo na dan 20 kilometrov, pa potem doma cel avto pregledajo, pa verjamem da se jim kaj takega ne zgodi.
eni imamo avto pač kot prevozno sredstvo, ne kot konjiček.
kar se tiče ostalih tvojih komentarjev glede olja, ti lahko povem da sem začel z selenio 20k, pa je prevelka jajca, zdaj vozi z CASTROL GTX, ki sem ga menjal verjetno pri mojih kilometrih večkrat kot ti pri svojih (na 6.000 kilometrov).

lp,
------------------------------------------------------
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

jezand napisal/-a:........., da niti pomislil nisem na to ali je antifriz not ali ne......lp,
Tok o fajn gospodarju =D> =D>
Uporabniški avatar
jezand
Alfa Member
Alfa Member
Kontakt:

Turtle napisal/-a:
jezand napisal/-a:........., da niti pomislil nisem na to ali je antifriz not ali ne......lp,
Tok o fajn gospodarju =D> =D>
to bi morali na servisu naredit ali ne ?!?!?!? zakaj pa se potem avto na servis VOZI !!???

lp,
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: 50.000km od Ribata

ce si sam napisal, da ti hladilna tekocina pusca!
Moje ime je Niva, Lado Niva. Sem terenski človek!
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

Kak ste smotani...ne da bi šloveku rekli...čuj to pa to lahk gre maš srečo nalij zaj pa le lepo antifriz not, ste ga poscali kot da boste vi meli njegove stroške prek če mu bo avto crkno...mislim...KAJ VAM MAR! Zadevo je uredil in zdaj je OK
ČESTITKE
...od vas nisem nobene pohvale slišal ob urejeni zadevi a skurcat pa ste ga znali na vsako besedo ki jo je napisal...

Eh...Jah vodaje bla...zaj več ni oz nebo...odpravo bo težavo z luknjo, ker jo itak 1× mogo in bo to TO!!

Pa brez zamere!
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
jezand
Alfa Member
Alfa Member
Kontakt:

no, Q4, zgleda da se vseeno še najde kak človek na tem forumu, ki je tukaj zato, ki je ALFA fan, in ne en izmed tistih, ki hodijo sem zato, da si ga mečejo na roko zaradi težav drugih.

sicer pa že nekaj časa opažam da ljudje tukaj na bilo kakšno vprašanje v zvezi z tehniko samo pamet slojio, konkretnega odgovora pa noben ne znat dat.

recimo primer od zadnjič (tema: sprednje roke) : JA; PA SAJ TO JE ČIST POCEN, EHH...VARGALANT JIH MA PO 7k SIT !
pa ga človek pokliče (pač po nasvetu tukaj sodelujočih) in rečejo da roke stanejo 18k SIT !!!
ali sem jaz zdaj tu idiot, al pa kdo drug, pa brez zamere.
ne govorit nekih stvari o katerih nimate pojma, in pišite sem poste sam zato da se vam štejejo ali kaj ?!??!?!?!!??!

enako kot da bi zdaj jaz odgovorjal nekomu na vprašanja o ALFI 6 , ki sem jo enkrat v življenju videl, kaj šele odpiral ali vozil. pol raje ne pisat kot pa takšne debilne, kot jih imajo nekateri na tem forumu.

ko sem enkrat mehaniku omenil ta forum, se je samo smejal na določene teme in odgovore.....torej.......ne pameti solit, če ne veš....prosim.....ker mislim da stem nikomur ne pomagate-pomagamo, in v tem ni smisel foruma.

pa lep dan še naprej vsem,
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

jezand napisal/-a:no, Q4, zgleda da se vseeno še najde kak človek na tem forumu, ki je tukaj zato, ki je ALFA fan, in ne en izmed tistih, ki hodijo sem zato, da si ga mečejo na roko zaradi težav drugih.
:lol: Ce res tak folk hod samo zato na forum, potem sm jih jz s svojimi temami ze kar konkretno stevilo do orgazma spravu :mrgreen:

LP
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Alfa fan skrbi za svoj avto in mu ni samo za prevozno sredstvo....Mogoče če je pravi je tud član kluba in recimo kej nardi za znamko, tko da na tvoje dolgovezenje,......

p.s. Spomni me naslednjič da ti nč ne pomagam, včasih sem predobr do raznih čudakov.....
Uporabniški avatar
Naio
Alfist
Alfist
Kraj: Maribor-okolica

Jaz mam do -30,al celo -35 antifriz not. :D V Rusijo pa ne mislim it,tak da...!

2gače pa,naši serviserji bi marsikaj še moralo dodatno nardtit,se jim pa nekaterim žal ne da.

In tako smo bolj ali manj odvisni od naše skrbi za avto.Je pa res,da priprave na zimo bi pa zdja že vsi vozniki morali imeti v krvi.

In s tem ne napadam nobenga osebno,samo pravim.

LP
Naio
Odgovori
  • Informacija