Najverjetneje bo doma ostala zaradi cene, saj je ne mislim niti malo spustiti ker je res lepo ohranjena. Če je pa kdo pripravljen kupiti avto za normalno ceno in ne pod ceno kakor hoče večina, bo pa še pri meni nadaljnih par letdejan napisal/-a:Foggy, kar v tvoji temi ti postavim vprašanje, zakaj prodajaš avto, ko smo ravno pred ustanovitvijo QV sekcije???

glede cene pa ne imeti prevelikih upov, jest sem imel skor 100 jurjev nižjo ceno, pa me ni sploh nihče poklical, kje šele da bi prišel kdo gledat avto. No lahko pa imaš srečo in naletiš na nekoga ki si želi točno tak avto in ima za spremembo celo denar da ga kupi.Foggy napisal/-a:Najverjetneje bo doma ostala zaradi cene, saj je ne mislim niti malo spustiti ker je res lepo ohranjena. Če je pa kdo pripravljen kupiti avto za normalno ceno in ne pod ceno kakor hoče večina, bo pa še pri meni nadaljnih par letdejan napisal/-a:Foggy, kar v tvoji temi ti postavim vprašanje, zakaj prodajaš avto, ko smo ravno pred ustanovitvijo QV sekcije???

ja enkrat se moramo dobit lastniki QV-jk, pa se ga mal nasekamo pol se bomo pa zihr kaj zmenili.Foggy napisal/-a:Ne skrbi poceni zagotovo ne bo šla od hiše....kaj je že s QV sekcijo....
LP
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta