dejch : ko bos kupoval LMM prosim ne se zajebat pa preveri prvo tudi konektor za LMM. ker od 99 naprej imajo novejse konektorje za lmm kot prejsnji modeli.
Ena zanimivost: Ko izklopim LMM motor vec nima dizl zvoka in tudi, ko ga zaštartam mrzuga ne dobi dizl zvoka za 2 sec. Sepravi je variator cel, ampak ta LMM zjebe vse skupaj?
Jest sem pa prejšnji teden kupu alfo 145 1.7 16v l. 96, danes se mi je pa prižgala ena rdeča lučka na armaturi- med tisto za varnostni pas in airbag- pa me zanima, če to svet od LMM? Prosm, ne se smejat, k sploh nimam pojma kva je LMM, sam se tuk od njega piše, nihče pa ne pove, kaj sploh je to in čemu služi.
Zato bi vas prosil za hitro pomoč.
Hvala lepa in lp, myp2167.
myp2167 napisal/-a:Jest sem pa prejšnji teden kupu alfo 145 1.7 16v l. 96, danes se mi je pa prižgala ena rdeča lučka na armaturi
Močno dvomim, da je boxerju crknil LMM, jst bi prej preveril kontakte, vse kar jih vidiš, pa vse kar je pod avtom... Lahko da si samo čez kakšno mal bolj konkretno lužo zapeljal... to je dost tipično za boxerce, ponavad tud sama od sebe ugasne...
Meni je, ko je bila mrzla pokala okoli 2 minute, cukala in obrati so nihali. Peljal sem jo na servis v avto triglav, kjer so mi očistili konektorje in neko loputo skozi katero prihajajo iz motorja oljni hlapi. Tam je loputa katera se zamasti in na kateri se nabere umazanija katero je treba odstraniti in po tem ponovno priključiti na računalnik( zaradi parametrov ) . Sedaj dela brez težav . Predlagam pa vsem kateri ne morejo tega popravit da začnejo tankati agipov bencin 98 ker po njem ne poka in ga ne duši.