Smo takoj užaljeni....majaCRX napisal/-a:otročaji.press
Pozabite na ta topic.
Bom poskusila z objavo čez kakšno leto, če se boste do takrat že naučili normalnega reagiranja in komuniciranja.
Turtle...roko na srce, ampak na razvoju foruma in ljudi na forumu niste naredili ničesar.Turtle napisal/-a:Smo takoj užaljeni....majaCRX napisal/-a:otročaji.press
Pozabite na ta topic.
Bom poskusila z objavo čez kakšno leto, če se boste do takrat že naučili normalnega reagiranja in komuniciranja.......Kaj pa je nrobe če primerjamo to dvoje...mene je pač sam res znimal...sm mislu, da bo kaka demonstracija delovanja pa to....ehhhh

Moj topic ima zelo malo z drugimi znamkami. Povdarek je na športno prireditev za VSE v nedeljo.Turtle napisal/-a:Red mislm, da kr je sicer je, smo pa Alfisti definitivno netoleranti do drugih znamk...sm tud sam zlo blizu tega....tko, da vprašanje če se bo kdaj to poboljšalo.....Sej reklama je in vrjetno bo kdo, k je trenutno tiho al pa k veselo priča pol šel, pa tele izjave kle bojo potem nepomembne.....Mogoče sem itak sam kriv ker sem na naroben način vprašal na začetku
p.s.....Če mi prenašamo šale na naš račun drugje, bi lahko jih tud drugi mogoče kle....
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost