erm no OZjeve niso, vrjetno kaksna kopija, so ble ze tut popravljane in na novo lakirane, ampak hvalabogu nic ne tresejo in lepo zgledajo, brez prask..
ok LMM sem ze ugotovil da je luftmassenmesser, kaj pa tisto tadrugo?
EGR - EXHAUST GAS RECIRCULATION - ventil ki skrbi da se nekaj neizgorelih izpušnih plinov vrne nazaj v motor - je pa samo zato tam, da zadosti Euro normam itd...
Aha pol se to na moci nebi smelo poznat al kako..
Bo pa ze luftmesser..
..kako bi pa prepoznal ce se turbina poslavlja?
..in koliko stane popravilo/menjava merilca pretoka zraka?
H3llAng3l napisal/-a:Aha pol se to na moci nebi smelo poznat al kako..
Bo pa ze luftmesser..
..kako bi pa prepoznal ce se turbina poslavlja?
..in koliko stane popravilo/menjava merilca pretoka zraka?
LP
Mene pa u bistvu tudi to zanima ko je že ravno debata o tem. A je komu že turbina pri JTD-ju crknila in kolko takšna izkušnja stane?
Mora pa taka alfa po moje krepko čez 200 potegnit brez problemov.
Sem pa tudi sam ogledoval to alfo pa mi je bilo takoj jasno da je bila ruknjena ker ima sprednji odbijač drugačen od zadnjega pa vzvratna ogledala ma štrihnjena.
-seveda mora potegnit prek 200,vsaj 220 po števcu
-mislim da je LMM
-če delaš za Marovta potem pa ga vprašaj kaj je bilo z avtom,njega bi teško nasrali glede na to koliko avtov pripelje na leto iz tujine
On je vzel avto v racun od enga tipa ki je v zameno brez izmenjave denarja vzel bmw 725tds l'98 ces da ima novo sluzbo v LJ in da so tam itak vsi samo na velike avte pahnjeni in ker je nek zastopnik na terenu da mu je sef rekel naj si nabavi nek voz...
Ja to da je bil ruknjen niti sam nisem podvomil, odbijac ni drug, je pa strihnjen, in so strihnjene tut letvice, pa tista mrezica med meglenkami je polomljena pa od kamenckov se zdaj barva iz plastike lusci, pa ogledala je strihal, zadnje letve pa ne..
..vec al manj me itak mineva do tega avta, bo pa ena lepa 5dnevna izkusnja ostala v spominu, pa prepricanje da ko bo dovolj denarja nasparanega, da bo pred hiso stala ena lepa nekarambolirana 156.
Za alfasebastjan:
Nima vedno manj kmjev samo pred kakšnim letom sem jo dal za foro na a.n. za kakšen teden in si je takrat nekdo slike sposodil in kasneje prodajal 156 2.5 na oglasu so bile pa slike mojga avta.
Drugače ma pa avto itak servisno pa če si mogoče spregledal je možen pregled pri katerem koli mehaniku in ličarju...