Na prodajo nisem pomislil še nikoli v petih letih, od kar imam Q4. Zaenkrat se še nisem peljal v avtu, ki bi se lahko kosal s Q4 z vidika lege na cesti+motornih zmogljivosti. Je tudi eden izmed avtov, kjer lahko za majhen denar predelaš motor na 300 konjev ali več. Res pa je, da sem za vzdrževanje in registracije dal v tem času toliko denarja, da bi si lahko z njim kupil nov avto.alfafil napisal/-a:-krasna od zunaj in znotraj,tako ohranjena bi lahko čez nekaj let postala lep primerek zgodovinskih alf,ki so v ponos znamki AR![]()
-namig-jaz jo ne bi prodajal(če slučajno pomisliš na to),ker ji bo kmalu vrednost začela naraščati
Za 150 000 sit brez motorja.guma napisal/-a:Matr, je lepa. Za kakšen denar (okvirno) tak avto zamenja lastnika, če ni skrivnost?
Ne, toliko sem dal jaz za avto brez motorja. O tem, za koliko pa bi jaz prodal delujočo Q4, pa nisem nikoli razmišljal, ker je sploh nimam namena prodajati. Če ne bi kupil avta od Roadkinga, bi pač ličarsko popravil belo, mehansko je bila itak brezhibna.Turtle napisal/-a:wolf66 napisal/-a:
Za 150 000 sit brez motorja.
Upam da govoriš o 156ki.....Itak da wolf ne da svoje lubice, k drgač mu bom mogu skoz težit zakaj jo je prodal....

FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep)

A zamenjaš za 145 QV, saj je isto rdeče barve,wolf66 napisal/-a:Ne, toliko sem dal jaz za avto brez motorja. O tem, za koliko pa bi jaz prodal delujočo Q4, pa nisem nikoli razmišljal, ker je sploh nimam namena prodajati. Če ne bi kupil avta od Roadkinga, bi pač ličarsko popravil belo, mehansko je bila itak brezhibna.Turtle napisal/-a:wolf66 napisal/-a:
Za 150 000 sit brez motorja.
Upam da govoriš o 156ki.....Itak da wolf ne da svoje lubice, k drgač mu bom mogu skoz težit zakaj jo je prodal....
145 QV je super avto, samo ko se enkrat navadiš na štirikolesni pogon in butanje turbine, postaneš zasvojen.dejan napisal/-a: A zamenjaš za 145 QV, saj je isto rdeče barve,tako da sploh ne boš opazil razlike ko boš pogledal na dvorišče

Počakam na ravnino in si mislim, zdajle boš vidu, kaj dela VTEC. On pa mimo mene, kot da stojim.Overs[t]eer napisal/-a:Drgač je pa pomoje to pravi "sleeper" zgleda dokaj običajno, vsaj za ne-alfiste (mi že vemo kakšna žvau je to) pomoje je mnogo ljudi presenečenih, sploh na kakšnem semaforju...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost