Red Racing School - Rdeča šola dirkanja

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
Policist
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ajdovščina

Včeraj (10.06.2006) je bil v BOF-u (Maribor) žur Rdeča šola dirkanja. Tam je blo potem tudi tekmovanje v na simulatorju F1 in prvih 10 se je uvrstilo v finale, ki bo 01.07.2006 na Mobikrogu. V glavnem jaz sem se tja uvrstil kot zmagovalec (še sedaj mi ni jasno, kako mi je to uspelo). Do finala bosta še dva kvalifikacijska kroga. Eden v Celju (Escape - 17.06.2006) in drugi v Ljubljani (Bachus center - 22.06.2006). Iz vsakega se bo na finalno tekmovanje uvrstilo še 10 tekmovalcev. Tako da bo potem na Mobikrogu potekalo tekmovanje med 30. finalisti. Prva dva pa gresta na Rdečo šolo dirkanja v Fioranu za 4 dni (v Fioranu te peljejo s Ferrarijevim trosedom, voziš F360 Challenge in pa seveda Alfa 147 GTA). Če mate možnost vam svetujem, da se pridete na te žure in se poizkušate kvalificirati za finale.
Slika
Uporabniški avatar
apersa
Alfist
Alfist
Kraj: Koroška
Kontakt:

itak da,sm slišal za to pa smo že zmenjeni da gremo 17 v escape,bomo poskusili pa bomo videli kaj bo mogoč se pa vidimo
Slika
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-sem v bližini MB pa pojma nisem imel o tem #-o
urkos
Alfa Member
Alfa Member

jaz sem priso ob 3 zjutraj v bofa pa je blo ze vsega konec :(
lepo je blo za videt dve alfi pred vhodom :P
Uporabniški avatar
Policist
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ajdovščina

urkos napisal/-a:jaz sem priso ob 3 zjutraj v bofa pa je blo ze vsega konec :(
lepo je blo za videt dve alfi pred vhodom :P
A Ferrarija ni blo več?
Slika
urkos
Alfa Member
Alfa Member

en je bil s ljubljansko registracijo.,.pa se je v roku 10 min pet krat pelo go pa dol po tržaški :P
Uporabniški avatar
blatnik
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Celje

Policist napisal/-a:Včeraj (10.06.2006) je bil v BOF-u (Maribor) žur Rdeča šola dirkanja. Tam je blo potem tudi tekmovanje v na simulatorju F1 in prvih 10 se je uvrstilo v finale, ki bo 01.07.2006 na Mobikrogu. V glavnem jaz sem se tja uvrstil kot zmagovalec (še sedaj mi ni jasno, kako mi je to uspelo). Do finala bosta še dva kvalifikacijska kroga. Eden v Celju (Escape - 17.06.2006) in drugi v Ljubljani (Bachus center - 22.06.2006). Iz vsakega se bo na finalno tekmovanje uvrstilo še 10 tekmovalcev. Tako da bo potem na Mobikrogu potekalo tekmovanje med 30. finalisti. Prva dva pa gresta na Rdečo šolo dirkanja v Fioranu za 4 dni (v Fioranu te peljejo s Ferrarijevim trosedom, voziš F360 Challenge in pa seveda Alfa 147 GTA). Če mate možnost vam svetujem, da se pridete na te žure in se poizkušate kvalificirati za finale.
Pravkar prišel iz Escape-a, bilo je super, sicer pa --> tudi meni se je uspelo uvrstiti v finale.. 8) tako da se vidimo na Mobikrogu!
Uporabniški avatar
AnDrO__
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: MB

No jaz sem že tud v MB uspel privozit vstopnico za drugi predizbor na Mobikrogu in me zanima, če si je kdo zapomnil kakšne preizkušnje bodo pa na Mobikrogu. Spet simulatorji ali dirka s kakimi pravimi vozili?
AnDrO
_LeoN_
Alfa Junior
Alfa Junior

Tud jaz sem bil v MB v Bofu... čakal v vrsti za kvalifikacije menda eno uro in ravno ko bi končno moral priti na vrsto da odpeljem, so zaključli z kvalifikacijami #-o (panikaaaa)

No sem pa šel zdaj 17.6. v Escape in iz njega odšel kot zmagovalec :D

Na Mobikrogu bo pa baje zadeva precej zakomplicirana... dirka se z alfami 147... ocenjevali pa bojo čase voženj, , spolsko teren, parkiranje,... celo komunikativnos in to celo v angleščini! :oops:
Odgovori
  • Informacija