100% zvišanje kazni...

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Hvala bogu, da pri nas ne obstajajo kazni za neumnost. kazni v prometu so pa očitno res še premajhne.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

@dromly

Take kot si ti bi jaz dal na prisilno delo v kamnolom, brez možnosti pomilostitve, saj so na cesti nevarnost zase predvsem pa za druge udeležence. Ne rečem, da vsi vozimo striktno po omejitvah (izven naselja), ampak take bedarije kot pišeš ti so pa tako mimo da ni res. Sedaj je najbolje da začneš razlagat, da v primeru da se ti nekdo prizameri je najbolj enostavno da ga ubiješ, saj je potem najlažje dokazovati da si "nedolžen" in pisat pritožbe, če to ne gre skozi se greš reveža. Človek, ti imaš resne probleme. Najbolj žalostno pa je to, da take reči na javnem forumu piše oseba, katera ima namen jeseni stopit v policijske vrste. Potem se pa sprašujemo, zakaj narod ne mara policajev, saj samo en tak primerek vrže slabo luč na vse ostale.

No, da se omejimo na tvoje pisanje po tem forumu. Prvo si preberi pravilnik foruma, katerega najdeš tukaj. Namreč v svojih postih si kršil kar nekaj točk pravlinika. Od žaljenja uporabnikov ko si enega ozmerjal z gnojem, do žaljenja institucij, uporabe narečja v nekaterih postih, "chatiranja" v eni temi in še kaj bi se morda našlo.

Skratka fant, raje dvakrat premisli preden kaj napišeš.
Slika
dromly
Alfist
Alfist
Kraj: Šmarje-sap

Hm pač sloboda govora in pravila na tem forumu si "vodilni" razlagate in citirate po svoje pač ta forum mi deluje kot domena nekaterih uporabnokov in piše se samo to kar "vodilni" hočejo šlišat in brati. Seveda od KOREKTNEGA modelatorja ne bi pričakoval da prenese tudi neke podatke o meni, ki so omenjeni na konkurenčenem če ne še bolj strpnem ter boljšem forumu. Seveda če ti ni kaj prav bi mi to lahko spisal na ZS ne pa da off topic v postih komentirat in.... Pa nisem žalil bearexa in prosim da ne pišešeš bedarj kajti "chetiral " sem že seveda me je zaneslo in sem to storil nesreč AMPAK NE NA TEM FORUMU!!!!!! kot ja AS rekel RESNICA BOLI! In kakršno koli ukrepanje zoper mene bo to samo podkrepilo :D PS: Lepo od tebe alro bi bilo da bi en del posta zbrisal kajti a ne piše v pravilih da 2.11 oz. da osebna sporočila ter pogovori na drugih forumih se tega najvrjetneje ne tičejo od razumnega modelatorja tega nebi pričakoval pa tudi to kar pišem drugje se tukaj ne tiče nobenega!!!! LP
Hm kača je šla ostal mi je samo še križ in težave... bed carma:) (PIŠI KAKO PRIĆAŠ) JTD POWER!!!!!!!
dromly
Alfist
Alfist

Teo napisal/-a:Hvala bogu, da pri nas ne obstajajo kazni za neumnost. kazni v prometu so pa očitno res še premajhne.
Pač početje kot pisanje mene si razlaga vsak po svoje in z zgoraj napisanim se zelo strinjam.
Hm kača je šla ostal mi je samo še križ in težave... bed carma:) (PIŠI KAKO PRIĆAŠ) JTD POWER!!!!!!!
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

dromly jaz te tvoje klobase od pisanja ne zastopim kaj dosti. Mi lahko kdo prevede? #-o
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
dromly
Alfist
Alfist

Pač določenim grem z svojim posti in mišlenjem na k**** in mene boli k**** za njih 8)
vuso
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana

dromly napisal/-a:A janković pa ti sta enaka? ej teh cak je na miljone pač dob zate d si "priden" ostali mogoče niso pač dam nasvet opišem kaj in kako če se ne strinjaš PRAVILNO ampak ne miniraj mojih izjav brez realnih argumentov!!!
A si ti malo počasen mogoče :?: Samo zanima me kako bi to izvedel.
In kaj si ti dejansko napisal uporabnega?Nabijaš o stvareh o katerih se ti očitno tudi sanja ne.
Brez realnih argumentov?Citirana imaš 2 člena iz zakona o prekrških kjer ti piše, kako je z zastaranjem.Če nisi niti na abstraktni ravni sposoben razumet teh dveh členov sploh nebi smel razmišljat o nobenih pritožbah in zavajat uporabnikov tega foruma.
Iz tvojega pisanja se vidi, da ne veš NIĆ.Nametal si par pojmov, ki se ti blazno dopadejo in misliš, da si prijel boga za jajca.Razumeš jih pa seveda ne.Da bi pa dejansko vedel kako je v praksi glede posamičnih kršitev in sodno prakso v zvezi z njimi, je pa že znanstvena fantastika.
Lahko mi pa seveda dokažeš nasprotno in nam (nevednim, pridnim bebcem) natančno obrazložiš kako spisat pritožno in napopaš par linkov do sodnih odločb kjer bo razvidno kako je sodišče vrednotile posamezne primere kršitev postopka.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

dromly napisal/-a:Pač določenim grem z svojim posti in mišlenjem na k**** in mene boli k**** za njih 8)
Pomoje določenim sploh ne moreš iti na k****, ker sploh ne razumemo kaj pišeš. Vsaj jaz te ne oz. moram vse tvoje klobase 10x prebrat, pa še potem nisem prepričan, da sem točno razvozlal tvoje pisanje.

ps: v podpisu imaš napisan PIŠI KAKO PRIĆAŠ, kolko jaz vem se ne govori Z svojim, ampak S svojim :lol:
Zadnjič spremenil lizard, dne Ne Jun 22, 2008 7:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
dromly
Alfist
Alfist

SMOLA ZATE :D
dromly
Alfist
Alfist

Ja na www.enaa.com obstaja ena lična knjiga oz. zakladnica pritožb, ki upam da te bo utišala (zbirka vzorcev pritožb oz.-KAKO NAPISATI USPEŠNO PRITOŽBO?(naslov knjige))  A si srečen? :?: Drugače pa 14člen ustave in z ustavnim sporom ga pa uveljavlaš oz. tako nekak v teoriji ker praktično še nisem tega poskušal... Ali ti še kaj ni prav? :lol: LP
Zadnjič spremenil dromly, dne Po Jun 23, 2008 7:05 am, skupaj popravljeno 1 krat.
vuso
Alfist
Alfist

:oops: Fak sori model.A z ustavnim sporom bom uveljavlal 14. člen ustave?Ja zdej je pa vse logično.Še enkrat se opravičujem, ker sem dvomil vate. Ne čevelj me ne žuli več, ker vem, da sploh nebi smel dvomiti vate.Jutri kupim knjigo na enaa.com in začnem s pisanjem ustavnega spora :oops:
Nej en bana tega bebca.Bože sačuvaj, če taki kreteni nosijo pištole [-o<
dromly
Alfist
Alfist

Hm kot sem že v prejšnjem postu dejal pač sloboda govora in pravila na tem forumu si "vodilni+prezagreti pisci postov" razlagate in citirate po svoje pač ta forum mi deluje kot domena nekaterih uporabnokov in piše se samo to kar "vodilni+prezagreti pisci postov" hočejo šlišat in brati. To o pritožbah sem napisal dobronamerno ter vidim da sem požel malo morje negativnih kritik kot pa tudi j****** v glavo... Pa seveda od KOREKTNEGA modelatorja ne bi pričakoval da prenese tudi neke podatke o meni, ki so omenjeni na konkurenčenem če ne še bolj strpnem ter mnogo boljšem  forumu. Seveda če ti ni kaj prav bi mi to lahko spisal na ZS ne pa da off topic v postih komentirat in.... Pa nisem žalil bearexa in prosim da ne pišešeš bedarj kajti "chetiral " sem že seveda me je zaneslo in sem to storil nesreč AMPAK NE NA TEM FORUMU!!!!!! kot ja AS rekel RESNICA BOLI! In kakršno koli ukrepanje zoper mene bo to samo podkrepilo :D  Pa še žališ me :?  jebi ga če ti sede :D  si privošči. Pa a se ban naj NE bi omenjal v postih? sam omenim k sem lih neki pravila bral #-o ker mi je NEKOREKTEN MODELATOR to predlagal! PS: jaz sem povedal svoje res sem zajebal k je bil moj dobronamerni off topic predlog dan v to temo pač če se da še komu kregat o temu nej mi mori teži sika na ZS ne pa berzvezne poste pisat pa če me kdo kj KONKRETNGA RABI nej piše na zs! LP
vuso
Alfist
Alfist

Ok zadnji moj post na to temo.
Zakaj pišeš o stvareh o katerih ne veš nič?S tem mislim, da nimaš razščiščenih niti osnovnih pravnih pojmov, kaj šele ustavnih sporov in ustavnih prtiožb.
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Ok dragi @dromly, gremo lepo po vrsti.

Kljub opozorilu se še vedno ne potrudiš pisati slovnično pravilno, ter s tem ponovno kršiš pravilnik foruma (primer: sloboda=svoboda; modelator=moderator.....ne bom nadaljeval). Tudi velike črke v postih še vedno uporabljaš, čeprav si bil tudi za to opozorjen.

Kje ti kaj pišeš ni moja stvar, če pa mi nekdo citira tvoj post, bom le tega uporabil če bo sodil v kontekst tega kar pišeš tukaj, saj si ga očitno napisal nekje v javnem delu, da ga ni bil problem kopirat.

Z off-topici si začel ti, kdaj in kako pa upam da ni treba posebno poudarjat.

Smo razumeli da nisi žalil @Bearex -a, si pa nekoga drugega, saj če citiraš nekoga in potem napišeš da je gnoj, je to žalitev te osebe pa razumi kakor hočeš. Če te je spomin zapustil:
dromly napisal/-a:
krucymucy napisal/-a:btw: Luni je bil sarkasticen.
Pač sarkazem je pri teh razpravah skoraj samoumeven ker se vedno najde nekdo, ki se igra pravičneža&poštenjaka a v resnici je GNOJ EN!
Tudi glede "chatiranja" te spomin zapušča. Poglej od tukaj naprej. Kot sem že povedal, me ne briga kaj ti počneš po ostalih forumih, sankcioniran boš tam kjer boš kršil pravila in to je trenuto na tem forumu.

Mogoče bi res lahko tole poslal preko ZS (dobiš tudi tam), ampak ker vidim da se greš svojo strategijo.....prvo ugovarjaš in ko vidiš da to ne zaleže se greš reveža in žrtev v smislu "ukrepanje zoper mene bo podkrepilo to da resnica boli..." (to si ti napisal če si tudi to pozabil), bom raje kar tako javno odgovarjal na tvoje obtožbe, da bo vsem na očeh in si bo lahko vsak ustvaril svoje mnenje. Res nočem, da na koncu izpadeš ti žrtev.

V točki 2.11 pravilnika piše:
2.11 Prepovedano je javno objavljanje zasebnih sporočil, ne glede na avtorja le teh.
Torej kje sem jaz objavil kakšno tvoje zasebno sporočilo ? Pa ni treba meni citirat točke pravilnika, saj sem bil v veliki meri poleg, ko se je ta pravilnik pisal.

Sicer pa ne vem zakaj se tukaj trudim s tabo, saj ta tvoj post pove vse o tvoji zrelosti:
dromly napisal/-a:...pač skozi naselja pa te probleme rešujem tako da hitrist prekoračim min za 100km/h tako da nimajo šans d kaj storijo sam gasa! LP
lp
Slika
dromly
Alfist
Alfist

Nekaj prispevkov sem že poravil ostale še čaka popravilo, ko utegnem. Pač nisem žrtev ampak se ne strinjam s početjem "teh, ki držijo v rokah škarje in platno" kaj bodo skrojili bo pokazal čas... :cry: pač moj off topic vložek je bil izključno dobronameren in mi je žal da se je končal kakor se je :| PS: Če sem koga užalil s svojim neznanjem ter svobodomiselnostjo se mu iskreno opravičujem. LP
Odgovori
  • Informacija