Avto odsvetujem po celi crti.alfa prozax napisal/-a:Potreboval bi Vaše mnenje. Avto je iz uvoza. Samo baje je pri nas že 4 leta(trgovec rekel)... Malo je za prešpricat. Mogoče je kak bivši lastnik iz tukaj.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4050150&show=1
Hvala!
nevem niti kje bi zacel z napakami. desna meglenka pocena , oba pokrovcka za meglenke zlomljena , desni prednji blatnik sumljivo zmatiran po zgornjem delu , desna stran popraskana s kljuci , oba prednja blatnika po spodnjem delu koloteka rjava , desni spegu ( nosilec ) zluscen in popravljen z bodyjem?? ( par pikic tudi po vratih zarad tega ), globoka praska na sovoznikovi sipi dolzine cca 10cm, gumica na zadnjih vratih ( zadnji del ) cveti , desni pragi zlimani s silikonom in to prav grdo , levi prag brez zascitnega pokrovcka , desna luc sumljivo stoji ( konc blatnika jo prekriva in tudi rjav je ) , gume letnik 2005 zgonjene in napokani , potrebna menjava diskov spredaj ter zadaj ter ploscic , servisi delani pri petrovcicu ampak zadnje pri nekem privatniku na hrvaskem?? , levi zadnji kolotek spodaj se vidi sled od zascitnega traka ( bok popravljen ) in so ze vidne rjave pikce , spikana havba kot da bi po avtocesti za trosilcem vozil , NOTRANJOST zacuda zelo lepo ohranjena , cudno rozljanje pri jermenicah ( 100% jih bo treba pocasi menjat ) , med vrati pri vozniku na stebricku je tista crna plastika oz folija ze cist nagubana , na zadnjih vratih praske , spokan zadnji odbijac ( zadel kaksn teglc za roze , spodaj je vidna poskodba ) , prednji odbijac pravtako, amortizerji zadaj zreli za menjavo ker se na zasciti od koloteka vidne drajse od nasedanja gum.... pa zihr bi lahko se kaj napisal pa nebom ker me srce boli
mene definitivno ni prepricala da bi jo kupil. ponudil sem mu 4000eur in se je zacel smejat... spustil je ceno na 5000eur ce mu zaaram avto in odpeljem. sm se zasmeju obrnil in sel.
Nakup toplo ampak res toplo ODSVETUJEM.