Končno sta se vreme in čas ujela, da sem jo lahko opral in poslikal (za slabo kvaliteto se opravičujem, ker je s telefonu slikano)
Ko sem jo dobil sem bil rahlo zgrožen kako lahko avto tako ne čistiš in rahlo razočaran nad tem kar sem dobil

(slike bom poskusil najti kakšna je bila). Prvo, ko sem jo dobil sem zamenjal znake, ker so bili stari čisto brezbarvni, eden nosilec voznikovih vrat, ker je sredinski del crknil in se niso lepo zapirale, termostat, tesnilo na pokrovo ventilov, ker je malo točlo, svečke, oljni filter in zračni filter ter olje Selenia 20K, pošvasal izpuh, zamenjal izpušni koletkor z novim, ker je star imel luknjo, tesnilo pri izpušnemu kolektorju in na koncu hlač, novo antifriz v hladilnik in vodo ter vse prezračil. Ko sem dobil avto je imel ob strani črne plastike, ki sem jih odstranil in komplet sprednji ter zadnji odbijač pobarvat (vse plastike v barvo avta), prilepil tablice in odstranil napis 156
Potem je šla na obisk h mehaniku, ker sam nisem mogel zamenjati nekaj stvari. In sicer je dobila nov mikrojermen, zobati jermen in "šponarje", vodno pumpo, novi obe sprednji roki (spodaj), stabilizator in desni končnik in še odzadaj levo stabilizator (komplet podvozje pregledano in popravljeno). Potem je šla še na tester, da se je pokazalo, da je vse OK

Med tem popravilom so se tudi vzmeti zamenjale in bila opravljena optika.
Potem se je alfica odpravila zatemnit stekla in šla na homologacijo vsega

Za tem sem še montiral črne odsevnike, kristal-črne stranske smerokaze, krom anteno, športno prestavno ročko in odrezal, da je malo nižji, črne zadnje luči, T-Rex nastavek na zadnjemu loncu (lonec sem pobarval črno

). Nekaj dni po tem sem še s pomočjo tega foruma

zrihtal GTA-look sprednje luči. Nazadnje sem še dodal kromirane črte v srček
Februrja je dobila še original nov pokrov ventilov, ker je star počil z vsemi tesnili in nov original termostat, ker stari ni delal vredo. V sredo je pri Stepančičo še dobila nove sprednje diske in zadnje ter komplet disk ploščice.

Stari diski, ploščic tako ni bilo več

Novi diski (mislim, da brembo ali nekaj podobnega,....)

Papirji od a-testov in računi

Menjani deli

Original ozvočenje in ojačevalec in woofer Pioneer in radio

Kaj se pa tukaj skriva