Nižanje 147

Izgled Alfic, povečanje moči
Uporabniški avatar
Alfist19
Alfa Member
Alfa Member

Lep pozdrav!
V kratkem v roku 1 mesca nameravam spustit mojo 147ko zdej me pa zanima katere fedrčke mi priporočate, izkušnje vse je dobrodošlo!
sicer sm pa na Alfisti.net gledu fedre od noviteca ki znižajo za cca 40mm pa še kr pocen so jih je mel kdo že gor?
Sicer pa gledam tud od H&R fedre ki so pa 200 Eur.
Izkušnje predlogi dobrodošlo!
Lp vsem
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Zagorje

Eibach Pro kit !

Več na zs če te zanima cena
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tud jaz ti priporocam Eibach Pro Kit. Avto bo nizji za cca. 3cm. Sam imam sicer Sport Line od Eibacha in je avto nizji za 5cm. Zgleda super, sam voznja z temi amortizerji ni OK. Avto plava, se nagiba skozi ovinke... Tudi menjava blazilcev ni pripomogla k boljsi odzivnosti. Tko da ce mislis obdrzati original blazilce pol PRO KIT! =D>
Uporabniški avatar
GhostP
Alfist
Alfist
Kraj: LJUBLJANA

stuntz napisal/-a:Eibach Pro kit !
:)
- Pro Kit = cca 30 mm (je boljš za vožnjo)
- al pa sport line = cca 45 mm

http://www.eibach.de/index_2.php
Slika
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

Bom kar tu vprasal, ko je glih naslov teme.....a se lahko se kako dodatno zniza avto po tem, ko so ze sportne fedre notri? Mam apex-a v moji 156 in bi jo rad se odspredaj znizal za kaksen 1cm ;) - brez rezanja fedr
Uporabniški avatar
Alfist19
Alfa Member
Alfa Member

ja pa še to sm pozabu upraša recmo zdej k ga v ovink stisneš pod brzino se avto fulll full nagne mislš da se boš kr prevrnu pa pr velkih hitrostih je tak filing k bi se po morju vozu pa me zanima če bojo fedri kej pomagal k tem al bi blo treba kej druzga uukrent?
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ozi napisal/-a:Bom kar tu vprasal, ko je glih naslov teme.....a se lahko se kako dodatno zniza avto po tem, ko so ze sportne fedre notri? Mam apex-a v moji 156 in bi jo rad se odspredaj znizal za kaksen 1cm ;) - brez rezanja fedr
Da se, vendar so potrebni kar veliki posegi. Prestavljanje šalc amortizerjev...ali pa drugi fedri. Sam nisem pristas takih "predelav", tko da ti svetujem da pustis kot je ali pa se pozanimas za nove fedre.

@Alfist19
Nagibanje avta pa se naceloma izboljsuje z drugimi (tršimi) blazilci (Bilstein,KW,H&R,...) ali mocnejsimi fedri ali debelejsimi (tršimi) stabilizatorji (klik)

Lahko pa da imas tudi slabe blazilce in jih je potrebno zamenjat.

LP Gorazd
Uporabniški avatar
Dräger
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Glede da vozim enak avto kot ti (147 1.6 105km) in imam vgrajene Eibach Pro Kit fedre, predlagam da se nekje dobiva in boš lahko preizkusil kako se pelje.
L.P.
Dräger
gregor 147
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: AJDOVŠČINA

Glede nižanja je po mojih izkušnjah tako:
Ko menjaš vzmeti,moraš obvezno menjat tudi amortizerje,ker serijski niso sposobni blažit sile športnih vzmeti!In tu se ponavadi finančno zatakne!!Je pa splošno znano,da je Bilstein+Eibach najboljša možna kombinacija!!Ima mogoče kdo E-mail od "creda555",ker bi imel eno vprašanje za njega??
ALFA JE ZAKON!!
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Živijo

V tele temi pa lahko tudi mi , kot klubski partner( MV Šport d.o.o. www.mv-sport.si ) kaj pomagamo in svetujemo, saj imamo pestro ponudbo predvsem platišč, v letošnjem letu pa tudi vzmeti.

Skratka na voljo in za vse Alfiste lahko naročite izjemno kvalitetne vzmeti in komplet amortizerji V-maxx http://www.hiltrac.com, ki so po voznih lastnostih zelo podobne Eibachovim, saj jih konec koncev izdeluje ista tovarna. Na voljo so za vse tipe vozil, ter različne moči motorjev.

Kako se pelje in kakšen je občutek vožnje z temi vzmeti, lahko pove Teo, ki je vzmeti testiral in lahko pove kakšna je razlika med ostalimi. Eibach, Apex ipd,.. )

In še za konec CENA. Komplet vzmeti je skoraj za polovico cenejši od primerljivih Ebachovih.

Več pa na kontakt: [email protected] ali 041558000

LP
Lp G.A.
Thrivial
Alfist
Alfist

In koliko je cena?

(Vemo, da so Eibachi na e-bayu okrog 200€ vkljucno s postnino...)

lp
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

gregor 147 napisal/-a:Ima mogoče kdo E-mail od "creda555",ker bi imel eno vprašanje za njega??
[email protected]
Slika
20VT
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Lj

Ozi napisal/-a:Bom kar tu vprasal, ko je glih naslov teme.....a se lahko se kako dodatno zniza avto po tem, ko so ze sportne fedre notri? Mam apex-a v moji 156 in bi jo rad se odspredaj znizal za kaksen 1cm ;) - brez rezanja fedr
Kot razumem si menjal samo fedre in sicer Apexove, kakšna je razlika v višini in kakšna je razlika pri vožnji od original fedrov.
Uporabniški avatar
Alfist19
Alfa Member
Alfa Member

evo vzmeti so plačane eibach prokit nižanje cca 3 mm samo še čakam jih cena pa 159 €.
Zdej mam pa drug problem a mislte da se bo dal to homologirat brez strokovne vgradnje??
Lp
Uporabniški avatar
aaxxx
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Macau, SAR China

Alfist19 napisal/-a:evo vzmeti so plačane eibach prokit nižanje cca 3 mm samo še čakam jih cena pa 159 €.
Zdej mam pa drug problem a mislte da se bo dal to homologirat brez strokovne vgradnje??
Lp
Kje si pa dobil eibache tako ugodno, lahko na ZS

LP
Odgovori
  • Informacija