Doslej se še moja alfica ni nič pritoževala nad ostro vožnjo, z izjemo tega da vsakih 10000km zahteva nove gume, sedaj pa so se na zadnji premi malo začele pritoževati puše. Pojavila se je zračnost in tudi kakšen čuden zvok spustijo vsake toliko časa. Zanima me, če je že kdo zamenjal puše na vseh zadnjih vodilih in približno ve koliko takšna menjava stane.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Zanima me kje bi najceneje lahko zamenjal gumijaste puse - dusilce na Alfi 147. Predvidevam da je to krivo za glasnost ( ropot )pri voznji po slabi cesti.
Hvala za odgovore
Aha se pravi pri vargalantu je to najceneje. Ali imajo oni svojo delavnico, ker mislim, da je treba najti se nekoga, ki bi mi zadeve dol pobral. Ima mogoce ze kdo izkusnje s tem?
Jao, ce bi vedu bi napisal... vem kko se tja pride..
Proti Avtohiši Seliškar se gre, mim slaščičarne, pa tm k je prvo križišče k cesta rahlo zavije na levo se zavije pravokotno levo pa ene 200m pa je na desni strani ena delavnica.
Zanima me če se da dobiti posebej samo puše na spodnjih rokah tiste na sredini roke ki držijo amortizer?
Kje bi lahko to dobil, ali če je kdo mogoče vgradil iz kaksnega močnejšega materiala, ker original se mi zdijo malo mehke.
lp
če se odločiš za strongflex....jaz sem vse razen teh spodnjih zamenjal z strogflexom, tole pa mi je ostalo.....če boš nabavljal, ti prodam za pol cene .