Upam da nebo kaj narobe če kar vse napišem v eni temi.
1. Kje bi lahko dobil pokrov za zvočnik pri voznikovem sedežu?
2. Kaj je z zadnjo polivo in zvočniki? Ima katera 156-ka tam notri zvočnike? Če ja, kje dobiti nosilce za zvočnike (moja mislim da tam spodaj nima nič). Torej bi tudi moral izrezat luknjo za mrežice?
3. Zanima me če se da pri pomiku stekel na sovoznikovem sedežu tako nastavit da bi samo stisnil tipko in bi se steklo samo zaprlo do konca (sedaj moram držati tipko, na voznikovi strani pa samo pritisnem). Pravzaprav niti nevem če je to serijsko tako ali je kaj narobe.
4. Kje lahko ugotovim kateri računalnik imam v avtu? V avtodati sta omenjena 2. In sicer M1.5.5 ter M2.10.4. Delam kot nekakšan potovalni računalnik pa imata ta dva računalnika drugačen protokol komunikacije. Tip motorja pa je AR67601, na računalniku pa je številka 0261204772.
5. Na netu sem si dol potegnil nek pdf dokument o raznoraznih popravilih kot neki service manual z 200 stranmi. Revue Technique - Alfa Romeo 156 tako pa se temu reče. Je kje za dobit ta dokument v angleščini? Sedaj se ob tej italjanščini počutim kot da gledam slikanico
Zaenkrat bo to vse
Hvala vam in LP