wiiiiiiiiiiiiii se 9 dni pa dobim izpit nazaj po 2 mescih.....
Moderator: Tehnika moderatorji

ja jst tega problema nimam....zdej sm dal drug sportni filter gor od kolega...neka posebna varianta in mi avto dost lepse vlece....razlika ocitna - prej sm mel enojni konus. sm poizkusil tudi ze odklopit LMM, pa skoraj speljat nism mogu, tko da ne vem ce je res LMM....ne vem....Unicorn, porocaj kaksnen bo efekt ob zamenjavi...lpFoggy napisal/-a: @Unicorn
Meni avto z zanič LMMom ni šel več nikamor, ob zamenjavi pa ga je začelo kar razganjati od moči, tako da kar menjaj. Razlika je bila več kot samo opazna

kaj si pa uspicu , da si ostal brez vozniskesharky82 napisal/-a:Zivjo...imam eno manjso tezavo na moji 156 (2.0 ts) in sicer ko je motor mrzel, mi ob prvem vzigu cist zatrokira(obrati cca 400rpm ali celo manj) to se zgodi ko hocem speljat. po nekaj sekundah(~10s) pa nekako normalno zadiha in pol je ok. sumim na stikalo(senzor) za temperaturo motorja, ali je mogoce LMM??? ali mogoče svecke??? sm ze kupil nove original na servisu na vrhniki, vendar mi jih se ni uspelo zamenjat (problem je kljuc) vsakrsno mnenje oz predlog je dobrodosel....hvala in lp
![]()
wiiiiiiiiiiiiii se 9 dni pa dobim izpit nazaj po 2 mescih.....
crnogorac napisal/-a:
kaj si pa uspicu , da si ostal brez vozniske
ta senzor se nahaja na desni strani bloka motorja, je viden z vrha. v bistvu tam kjer mas cev iz zracnega filtra do lopute, v bistvu pod LMM-om vidis nek konektor, kateri je prikljucen na to stikalo...in to je tofejstfnt napisal/-a:
Kje je ta senzor?
sharky82 napisal/-a:ta senzor se nahaja na desni strani bloka motorja, je viden z vrha. v bistvu tam kjer mas cev iz zracnega filtra do lopute, v bistvu pod LMM-om vidis nek konektor, kateri je prikljucen na to stikalo...in to je tofejstfnt napisal/-a:
Kje je ta senzor?lp
Freude Am FahrenPo forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost