Evropa je za nas, proizvodni kader, prinesla največ sranja...večje cene plače pa se ne spremenijo. Vse se je podražilo, nič ni šlo dol. Zanima me kak bo zaj z melveštajerom ko bom šo kaj kupit v AU če ga bom še dobo povrnjenega in kak dolgo še pa to. No ja vsaj na mejah BAJE naj nei več rabli stat pa bolj poostreno bo zaj vse od začetka. Ni zanimivo za nas navadne smrtnike. Za obrtnike ki izvažajo v tujino ali za tiste ki bojo začeli pa je vsekakor bolje. Če nam dajo EU plače mislim da bi s tem naredli toliko, da se več v SLO skoraj noben nebi pritoževal.
Delam v Swaty d.o.o. mislim da nebom več dolgo...Puch kliče. Nemščino pa obvladam prekleto dobro.
Včeraj in danes sem se z ladjo vračal v domovino in najprej skupaj z maturanti na ladji se "kao" veselil našega vstopa v EU, nato pa sem moral v Trstu kazat potni list, pol ure kasneje pa še na naši meji. Jebeš EU, Grki so noter od 1981 pa so proti nam cigani. Imam kakih 1000 slik s potovanj zadnjih 8 let po njihovi državi in otokih v dokaz. Ker ravno štopam lahko tudi povem, da drugod po evropi nikjer ne ustavljajo take kante kot pri njih.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Tudi jaz mam izkušnje z štopanjem po Grčiji in lahko samo rečem da niso tako slabe. Avtomobili so sicer na eni strani res kište, po drugi strani na pa na cestah vidiš tudi gta-jevke, novega gt-ja, 156-ke, in že zaradi tega je užitek samo gledat po cestah in se čudit !