Imam problem z daljincem od meta alarmnega sistema.
En daljinec mi deluje brez problema, drugi pa sploh ne trza. Baterije so O.K., ker sem jih dal v delujočega daljinca in je delal brez problema.
Bil sem v LJ v BTC, kjer vgrajujejo meta alarmne sisteme in so mi dejali, da je potrebno poslati kompletno enoto in daljince v Italijo kjer daljinec pregledajo (po potrebi popravijo) in na novo programirajo. Ker bi stroški bili več kot kompletna nova enota iščem alternativo.
Zanima me, če se da mogoče daljinec kako drugače porihtati.
ja ponavad se tam na tuljavici pretrga povezava in stvar ne deluje-ce se vidi kje je pretrgano je dobro in se zacini nazaj-ce pa se ne vidi je pa bl kriza ker zadeve so mikroskopsko majhne in se tezki popravi
brundo napisal/-a:Imam problem z daljincem od meta alarmnega sistema.
En daljinec mi deluje brez problema, drugi pa sploh ne trza. Baterije so O.K., ker sem jih dal v delujočega daljinca in je delal brez problema.
Bil sem v LJ v BTC, kjer vgrajujejo meta alarmne sisteme in so mi dejali, da je potrebno poslati kompletno enoto in daljince v Italijo kjer daljinec pregledajo (po potrebi popravijo) in na novo programirajo. Ker bi stroški bili več kot kompletna nova enota iščem alternativo.
Zanima me, če se da mogoče daljinec kako drugače porihtati.