Kraje iz avtomobilov

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Isaak
Alfa Junior
Alfa Junior

Ste že imeli kaj problemov, da vam je kdo kaj ukradel iz avtomobila, npr. anteno, kolesa,....?
Meni so danes ponoči v MB ukradli originalne kolesne pokrove in sumim da ni bil nek "brazilc" ampak en ki vozi AR in je potreboval lep komplet 4 kolesnih pokrovov zastonj. A je lohk folk tk bolan in gre to vkradit in si namontirat na svoj avto?
Sem se odloču da bom imel zdaj kar brez pokrovov al pa res neke neoriginalne, polet pa itak Alu dam gor.
Maribor, I watching you!!! :evil:
Uporabniški avatar
Deyann
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Dravograd

Ma to so pra*ci :evil:
Mi smo bili enkrat na hrvaškem pri žlahti na eni poroki in smo seveda avto pustiti zunaj parkiran nič hudega sluteč...Ko smo se pa odpravili domov pa smo našli avto cca.200m stran s potgranimi kabli, brez avtoradia itd itd...Oziroma so našli...Jaz sem bil takrat star dve leti....
Slika
Uporabniški avatar
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

najlepša hvala za ukrep =D> =D>
Zadnjič spremenil Alchi, dne Ne Dec 16, 2007 8:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak

Zaradi vlomilcev sem na koncu letošnjega rejlija od AR164TB kupil akumulator.
Sem mislil da je moj pač star in "zmatran", pa se mi je čez naslednji vikend zgodilo isto (avto je zjutraj ko sem šel v službo komaj startal). Vse sem pregledal in premeril - in nekaj mi je žrlo elektriko.

No - sem se najavil na servis Stepančiču, da pogledajo - in dva dni pred datumom sam slučajno našel "požiralca".
Ob "vlomu" so frajerji hoteli pogledat kaj imam v zaklenjenem predalu (ki ga drugače nikoli ne zaklepam), pa jih je očitno nekdo med delom presenetil. Rezultat je bil zjahan predal - sem sicer takoj opazil rahlo poškodbo na strani, a ni stal postrani ali karkoli takšnega. No - zjahali so ga toliko, da ni več dobro pritiskal na stikalo za vklop/izklop lučke v predalu. Pa se je lepo počasi praznilo - ko pa je bil aku zopet bolj bogi in se ni uspel dovolj napolnit + dvodnevno počivanje pred hišo, pa zjutraj ni več vžgal...

Vlom sem pa dal v navednice, ker so mogli bit res dobri frajerji. "Vdrli" so mi v Spiderco pred hišo in z odprto streho. Madona so bli dobri... igrali so se po avtu, pa še radia jim ni uspelo odnest, ker ga niso znali dobit ven - le zjebali so mi ga. Šli so trije CD-ji (home made kopije) :lol:
...pa so mi tako naredili kakih 150€ škode - profitirali pa nič...
Isaak
Alfa Junior
Alfa Junior

Alchi napisal/-a:vem da so javni predlogi moderatorjem skrajno prepovedani ampak ker ni nikogar od njih gor bom kar tu prosil da se zgornji post čimprej zbriše ker krši kar nekaj delov pravilnika in nebi rad napisal nekaj zaradi česar mi bo kasneje žal...

najlepša hvala
No in kaj te tolk muči oz. boli pri tem postu :?:
Uporabniški avatar
Deyann
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Alchi napisal/-a:vem da so javni predlogi moderatorjem skrajno prepovedani ampak ker ni nikogar od njih gor bom kar tu prosil da se zgornji post čimprej zbriše ker krši kar nekaj delov pravilnika in nebi rad napisal nekaj zaradi česar mi bo kasneje žal...

najlepša hvala
Zdj pa tako zgleda kot z mojim postom nebi blo nekaj vredu, ker po tistem izbrisanem je moj na tvojim zdaj :roll: :)
Dj mal uredi to :wink: :P
Sorry za OFF :oops:
Slika
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Isaak napisal/-a:Ste že imeli kaj problemov, da vam je kdo kaj ukradel iz avtomobila, npr. anteno, kolesa,....?
Meni so danes ponoči v MB ukradli originalne kolesne pokrove in sumim da ni bil nek "brazilc" ampak en ki vozi AR in je potreboval lep komplet 4 kolesnih pokrovov zastonj. A je lohk folk tk bolan in gre to vkradit in si namontirat na svoj avto?
Sem se odloču da bom imel zdaj kar brez pokrovov al pa res neke neoriginalne, polet pa itak Alu dam gor.
Maribor, I watching you!!! :evil:
I Am .... se napiše... :wink: samo v vednost...

Drgač pa jah no... Mi smo dozdej ostal brez ene šipe in stranskega termičnega ogledala :doubt:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
Ronnow
Alfist
Alfist
Kraj: Lenart

Meni so na Ptuju z avta ukradli anteno, vredno celih 5€. Budale... #-o
J T D power
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

To je drugače zelo pogost pojav pri VAG voznikih ... ker majo od fabie,polota pa do A4 pasatov in tako dalje vsi identične :lol:
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

men so vlomil v 33ko in mi pobrali flešersko bundo ter 2 case logic torbici polni cdjev elektronike.. ocitno so bli fleserji. pustili pa so 2 zenski torbici, soncna ocala, radio,...
Slika
Uporabniški avatar
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak

OFF:
Deyann napisal/-a:
Zdj pa tako zgleda kot z mojim postom nebi blo nekaj vredu, ker po tistem izbrisanem je moj na tvojim zdaj :roll: :)
Dj mal uredi to :wink: :P
Sorry za OFF :oops:
ma dečko , tvoji posti so zmeri ok, zanimivi in kljub tvoji starosti pohvalno zreli...

On: mojemu dobremu prijatelju so na golfu 3-ki v enem mesecu povsrti ukradli blendo za un hakl zadaj ko te odvlečejo, zadnji brisalec, anteno,...

pogost pojav pri golfih menda:)
Isaak
Alfa Junior
Alfa Junior

Pepsi napisal/-a: I Am .... se napiše... :wink: samo v vednost...
Hvala, hvala!:D Sem opazil takoj, ko sem poslal. Bom drugič pregledal preden pošlem :wink:
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

Mojmo kolegu, ko študera v MB so pred blokom na hodni ukradli nove OZ Superturisimo 15" z novimi gumami :doubt: čez dva tedna jo je na isto mesto postavil so mu pa še radio in zadnji lonec, ko je bil nov #-o
Uporabniški avatar
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak

Ozi napisal/-a:Mojmo kolegu, ko študera v MB so pred blokom na hodni ukradli nove OZ Superturisimo 15" z novimi gumami :doubt: čez dva tedna jo je na isto mesto postavil so mu pa še radio in zadnji lonec, ko je bil nov #-o
in pravjo da osel ne gre nikoli dvakrat na led a? šalo na stran...pa jaz bi čakal frajerje danonočno na tem istem mestu pol pa sm po p****!!!
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Js mam na armaturki in zadnji deski dve fotografije...

na prvi sm z bereto, na drugi z kijom maham... pa zravn mam še dva tipa od 171cm tko da pol zgledam 210cm... pa da vidte kaj je mir :lol: :lol: :lol:
Odgovori
  • Informacija