Zaradi vlomilcev sem na koncu letošnjega rejlija od AR164TB kupil akumulator.
Sem mislil da je moj pač star in "zmatran", pa se mi je čez naslednji vikend zgodilo isto (avto je zjutraj ko sem šel v službo komaj startal). Vse sem pregledal in premeril - in nekaj mi je žrlo elektriko.
No - sem se najavil na servis Stepančiču, da pogledajo - in dva dni pred datumom sam slučajno našel "požiralca".
Ob "vlomu" so frajerji hoteli pogledat kaj imam v zaklenjenem predalu (ki ga drugače nikoli ne zaklepam), pa jih je očitno nekdo med delom presenetil. Rezultat je bil zjahan predal - sem sicer takoj opazil rahlo poškodbo na strani, a ni stal postrani ali karkoli takšnega. No - zjahali so ga toliko, da ni več dobro pritiskal na stikalo za vklop/izklop lučke v predalu. Pa se je lepo počasi praznilo - ko pa je bil aku zopet bolj bogi in se ni uspel dovolj napolnit + dvodnevno počivanje pred hišo, pa zjutraj ni več vžgal...
Vlom sem pa dal v navednice, ker so mogli bit res dobri frajerji. "Vdrli" so mi v Spiderco pred hišo in z odprto streho. Madona so bli dobri... igrali so se po avtu, pa še radia jim ni uspelo odnest, ker ga niso znali dobit ven - le zjebali so mi ga. Šli so trije CD-ji (home made kopije)
...pa so mi tako naredili kakih 150€ škode - profitirali pa nič...