Šel je dol iz cestninske postaje v krtini ob 00.05, v avtu neki mulci... odvčelen je bil skratka.
Če kdo kaj ve prosim naj obvesti na 041 886 343
slike:

ne morš ga falit.
več pa tukaj: http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=15826

pomoje so prpo stisnldrmo napisal/-a:Avto že najden! Hvala vsem
ne moršp verjet da so mu ga skor pred blok pripeljal

Glede na to da so meni pred cca. 4 leti ukradli kolo, ki je bilo že tako zj**bano da brez veze... Najprej je bil običn mestni bicikl potem se mu pa dol pobral use luči in blatnike...tudi brez "prtljažnika" je ostal, cel okrušen že ker je dal tolko stvari skoz da uff...TheBoss napisal/-a:kdo gre pa tak avto krast je pa res čudak

taka kolesa se kradejo za krajše relacije... ko se komu ne da it peš, si sposodi bicikl in ga na cilju porine v prvo grabo itd... men so ukradl GTja pred gostilno v katero sem dobesedno samo vstopil in izstopilDeyann napisal/-a:Glede na to da so meni pred cca. 4 leti ukradli kolo, ki je bilo že tako zj**bano da brez veze... Najprej je bil običn mestni bicikl potem se mu pa dol pobral use luči in blatnike...tudi brez "prtljažnika" je ostal, cel okrušen že ker je dal tolko stvari skoz da uff...TheBoss napisal/-a:kdo gre pa tak avto krast je pa res čudak![]()
No v glavnem...če so meni lahko ukradli tak bicikl ki ni bil vreden niti pol p*zde mrzle vode... Potem niti ni tako hudo če so ukradli tega Cliona...
Če so ga pa vrnili nazaj pred blok je pa možno da so ga potrebovali samo za kak prevoz...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost