Mika me, da bi kupil eno alfo 156 sw in mam nekaj vprašanj glede prtljažnika. Nikakor mi ni ratalo najdit kakšne slike prtljažnika s podrtimi zadnjimi sedeži (saj se podrejo, ne?) in mer prtljažnika. Imam namreč ene dokaj velike sedem oktavne klaviature, ko jih dam v kovček, je pa stvar še toliko večja.
Poraja se strah, da bi kovček bil prevelik za 156 sw
Ima kdo kakšno shemo avta z merami in/ali sliko prtljažnika s podrtimi sedeži?
Če lahko jaz v svojo sedanko (v sedanki se sedeži ne podrejo tako kot pri SW) spravim not cel set bobnov s stojali, činele, klaviature, dve kitari, ojačevalec in še sovoznika; potem ni vrag da ne bo šla ena klaviaturca v SWjko
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Evo sem šel tko na uč z metrom zmerit...š x v x d = (100x80x150)cm. Nakladalna odprtina pa je malo manjši dimenzij, se pa da vse naložit, samo spreten moraš bit...
Samo še ena malenkost. Na eni sliki sem videl, da je imela ena alfa 156 sw zadnje sedeže podrte, so pa ti sedeži bili postrani in niso bili horizontalno v isti višini, kot dno prtljažnika.
Jaz bi torej rabil 1.4 metra ravnega dna, ne bi rad izvajal akrobacij s 30 kilskim kufrom in uničeval notranjosti vozila.
Pismo, sami muzičari smo tle na forumu. Sam jaz svoje opreme ne furam v Alfici. No kitaro pa to že, za drugo pa kombi, al pa volvo od fotra. Sem bil pa presenečen koliko več sem lahko naložil v 145 kot v 147. V 147 niti svoje kompletne opreme ne morem spravit
Sheteentz napisal/-a:Samo še ena malenkost. Na eni sliki sem videl, da je imela ena alfa 156 sw zadnje sedeže podrte, so pa ti sedeži bili postrani in niso bili horizontalno v isti višini, kot dno prtljažnika.
Jaz bi torej rabil 1.4 metra ravnega dna, ne bi rad izvajal akrobacij s 30 kilskim kufrom in uničeval notranjosti vozila.
se čisto podrejo!!
če pa pred podiranjem ne dvigneš sedala, potem pa se nasloni ne podrejo čisto in ni ravno!
Sheteentz napisal/-a:Samo še ena malenkost. Na eni sliki sem videl, da je imela ena alfa 156 sw zadnje sedeže podrte, so pa ti sedeži bili postrani in niso bili horizontalno v isti višini, kot dno prtljažnika.
se čisto podrejo!!
če pa pred podiranjem ne dvigneš sedala, potem pa se nasloni ne podrejo čisto in ni ravno!
Od kdaj se čisto podrejo in zravnajo z dnom?? kaj jaz mogoče česa ne vem??pri meni se podrejo postrani...ni ravno dno! ali je?