Mi lahko kdo pojasni, kako se odmontira zunanje vzratno ogledalo pri 155-ki? Bo treba menjat, ker so mi ga odlomili
Koliko približno me bo stalo rabljeno? Raje prej vprašam, kot da me oberejo do kosti
Moderator: Tehnika moderatorji

krucymucy napisal/-a:precej drago. 131€ navadno, 156€ elektricno, ogrevano.

Hvala za pojasnilo. Sem raje vprašal, kakor da bi odkrival amerikoalro napisal/-a: Dol pa gre tako, da pobereš na notranji strani tisto plastiko ("trikoten" pokrovček, katerega samo povlečeš počasi prosti sebi) in spodaj imaš tri vijake. To je to.
Mudi se mi ne, ker še stoji na avtu.opankar napisal/-a:Na odpadih v IT je vzvratnih ogledal za 155ko kolkor hočeš, pa še zlo poceni so. Verjetno bom šel v kratkem kej dol pa ti lohk prinesem, če se ti ful ne mudi.

Zdravo.JAJO napisal/-a:zanima me če je res seznor za temperaturo v ogledalu. Če je v kerem pa je.

Dejansko mas vec dela vse te kable vlect naokoli jada jada kot pa enostavno precvikat in narest na kabel ceveljcek sistem.Sem probal verjemi, ker sem imel 3x razbit spegualfistaV6 napisal/-a:zakaj bi že lotal?
v it ziher dobiš, navadnih je kar neki električnih pa je treba mal bol iskat, sploh če ga iščeš v svoji barvi.
Tudi men so ga pra*ci zlamal, pa se ne spomnem, da je blo kej treba lotat. Mam pa v spominu neki z odstranjevanjem vratnih tapet in vlečenje kablov v kabino, da če že rihtaš, zrihti oreng in prav.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta