Odločil sem se, da po pol leta kar si lastim avto končno kupim alu platišča. Ne postavlja se mi ravno vprašanje katera platišča naj izberem, saj sem že nekako 99%, da bodo 17 colska GTA platišča (replika). Zanima me pa še vedno ena stvar in sicer ET vrednost, ki si jo lahko privoščim.
Ko sem imel na puntutu (prejšnji avto) letnik 2000 alu felne sem hitro ugotovil, da imam zaradi prevelike ET vrednosti precej težav saj so mi ribala po amortizerju, ko sem se v ovinku nagnil.. Nebi si želel, da se mi to zgodi še na alfi, saj sem moral potem kupit nov amortizer in nove, druge felne. Torej, kakšne ET-je imate drugi na svojih 156-kah pred faceliftom (verjetno so itak enake kot pri modelu s faceliftom)..
Zanima pa me še, kje bi se omenjena platišča najbolj splačalo kupit. Videl sem že, da jih MV Sport prodaja po nižjih cenah za člane kluba. Ker pa sem komaj danes uspel natisnit pristopno izjavo, lahko na to opcijo verjetno kar pozabim ali pač? Torej na dan s predlogi
Lahko mi predlagate tudi kakšna druga alu platišča, ki se po vašem okusu bolj podajo na 156ko, na koncu bom pa itak odločil sam.
PS: Ker nekateri zbirajo platišča tudi na barvo avtomobila.. avto je črn kot noč ...
LP
PSS:
Katere felne so to?