Ko ima avto "preveč" prevoženih....

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

mathew napisal/-a:Kaj je narobe s tole lepotico http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1944387#
kaj bi pa bilo narobe?
Uporabniški avatar
mathew
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: ex 156
ex GT
ex 159,
ex Giulietta
AR Spider 1600 Fastback 78
Kraj: Svečina

alfa_samec napisal/-a:
mathew napisal/-a:Kaj je narobe s tole lepotico http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1944387#
kaj bi pa bilo narobe?
Sprašujem zato ker se ne more prodati z tako opremo je tak avto cena okol 16 k eur ,,ta pa se prodaja že skor leto dni...

LP, Alfistom
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Avto za 13 jurjev,star 4 leta z 130k km, za zelo specifičnega kupca...

Tukaj je nekaj razlogov...
Uporabniški avatar
mathew
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: ex 156
ex GT
ex 159,
ex Giulietta
AR Spider 1600 Fastback 78
Kraj: Svečina

Miholl napisal/-a:Avto za 13 jurjev,star 4 leta z 130k km, za zelo specifičnega kupca...

Tukaj je nekaj razlogov...
Razlog ti je 130 k km?? No nevm al pa te nism oredu zastopil..

LP
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Nima označeno niti nekaramboliran niti nepoškodovan.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Ja eden od razlogov je tudi 130k km...men osebno je to dosti, ker jih bo pri meni tak avto v 2 letih mel 200k km...(pa prosim ne spet debate ah sej 200k km ni pa ja nič za redno vzdrževanega navitega dizla, in to od alfe,ker vsi vemo da ni čist tko)
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Zato je pa toliko cenejši, ne?

Če je avto res lepo vzdrževan, je 130kkm OK. Če pa še nima zrihtanega velikega servisa, grelnih svečk, podvozja, ... potem se ne splača.
Jaz imam 120kkm in edini izredni strošek, ki ga bom imel je cca. 70€ za ventil pri turbini, ki pa ne vpliva kaj dosti na delovanje motorja. Potrošni material kot so roke, stabilizator, zavore, sklopka, svečke itd. to sem že vse menjal in ne bo potrebe po menjavi. Edino hladilnik za vodo bo počasi še treba zamenjati, drugo je pa itak vse novo.
Torej: pri 130kkm bo moja alfica v najboljšem stanju do sedaj in pripravljena še za nadaljnih brezskrbnih 70kkm do naslednjega velikega servisa, ki pa ga bo najverjetneje delal naslednji lastnik.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

" Potrošni material kot so roke, stabilizator, zavore, sklopka, svečke itd."

No tuki potem ne pridemo skupaj...sam sem imel 2 avtomobila ki sta imela približno tako kilometrino,oče pa kar ene par (bili so korejci+ 1 francoz) in nič od tega ni bil potrošni material, oz. se ni nič od tega menjalo pri taki kilometrini-in se tut ne bi smelo. Vsaj roke in sklopka ne bi smela bit pri 5 let starem avtu z 100k km... Kaj bo potem šele pri 200k km...amortizerji,fedri,še 1x sklopka,še 1x roke itd...jama brez dna potemtakem...
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Sklopka je bila trda in sem jo menjal, ker mi je šla na živce.
Ostalo je potrošen material na naših cestah. Okrog mojega bloka je ene 7 konkretno visokih ležečih policajev, recimo.
Če bi živel v Švici, verjetno še nebi menjal rok, niti stabilizatorja. Fedri so pa tudi že drugi. :mrgreen:

Jaz sem ljubitelj. In svojo alfo ljubiteljsko vzdržujem, torej ne ko nekaj crkne ali odpade, temveč prej.

Je pa tudi dejstvo, da se francoza ali korejca počasneje vozi kot alfo, že zaradi manj naprednega podvozja je potrebno več truda za enake hitrosti.

Drugače ti pa priporočam KIO proceed, super avto, pa sedem let garancije ima, neboš rabil nič menjati. Aja, le potrošni material. Ti pomaham, če te kje vidim v njem. :mrgreen:
Uporabniški avatar
patrulja
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: LJ-koseze

off topic =D>
Slika
Uporabniški avatar
punkfan
Alfist
Alfist
Kraj: prestolnica

Ima enak problem kot skoraj vse kar je "ugodno" uvozeno in se trenutno prodaja. Ni za ljudi, ki kaj dajo na kakovostno ali bolje receno estetsko licarijo, ce te to ne moti pa bi znala biti dober nakup.
Odgovori
  • Informacija