ključ za ar 156

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
alfa romeo 145
Alfa Junior
Alfa Junior

Zanima me če kdo ima izkušnje z ključi za ar 156, in sicer izgubil sem pokrovček za baterijo v ključu in me zanima če se da dobit samo ohišje ključa. hvala za odgovore
Exorcist
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Brežice

Kupiš ključ od kakšne razbite alfe in zamenjaš ohišji
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

no dons sem opazu, da teli pokrovčki ki ga priviješ z vijakom notr ki držijo baterijo v ohišju, radi vn padejo, ker se tisti jeziček, ki naj bi ga vijak zagrabu, deformira in ni več fixiran v ohišju, bom jaz tud razmislu o novem ohišju, če se ga dobi da potem samo čreva preseliš in pa tisti kovinski del ključa. tudi če dobiš kako rabljeno ohišje je treba preverit da ni jeziček že pobran
Slika
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

jest sm pikici lepila stisnu notr pa zalepu pa drži, nisem pa dal tolk lepila da ne bom mogu zamenjat baterije. drugač pa verjetn na servisih dobiš ohišje, pa glede na to da je samo en mejhn košček plastike tud ne sme bit drag :)
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Dravograd

Majhni koščki plastike so pri Alfi najdražji - še posebej pa pri pooblaščenih prodajalcih... ker tega "ne moreš dobiti po drugi poti".
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

ma to je v ohišju samo en tak robček plastike za katrega prime un šrauf ko ga obrneš na položaj zaklenjeno, govorim za novi ključ, tisti ki se zapira
ob prilki bomo že najdl kakšno ohišje
a premenjat se pa da čreva?
Slika
alfa romeo 145
Alfa Junior
Alfa Junior

na servisu pride ključ 212 eur
tk da če ma kdo ohišje od ključa tega novega ki se zapira, ga kupim prestavit drobovje pa ni problem.
Odgovori
  • Informacija